Sediul Consiliului Judeţean Ilfov a fost dezinfectat complet: Angajaţii vor relua serviciul luni

de:
22 iul. 2020
0 Afișari
Sediul Consiliului Judeţean Ilfov a fost dezinfectat complet: Angajaţii vor relua serviciul luni

„Întreaga clădire în care îşi desfăşoară activitatea Consiliul Judeţean llfov a fost dezinfectată prin nebulizare. Testarea celor 143 de angajaţi ai Consiliul Judeţean Ilfov s-a încheiat”, a transmis, miercuri, Consiliul Judeţean Ilfov, printr-un comunicat de presă.

Consiliul Judeţean Ilfov s-a închis temporar, după ce un angajat a fost depistat având COVID 19. Angajaţii CJ îşi vor relua activitatea de lunea viitoare.

„Încă de la începutul pandemiei de coronavirus CJ Ilfov a luat toate măsurile de siguranţă pentru angajaţii săi: s-au modificat orele de venire la serviciu, pe ture, s-au amenajat noi săli de lucru, dezinfectarea suprafeţelor s-a făcut de mai multe ori pe zi şi în fiecare vineri s-a făcut dezinfectarea totală. Fiecare angajat a primit câte trei măşti de protecţie, în fiecare zi de lucru. Activitatea cu publicul de desfăşoară în continuare online”, a mai transmis instituţia.

Angajaţii CJ Ilfov au fost testaţi pentru COVID-19, cu excepţia câtorva care sunt în concediu ori care au fost învoiţi miercuri şi care vor face testul joi, a anunţat preşedintele CJ Ilfov, Marian Petrache, după ce un salariat a fost confirmat pozitiv, iar activitatea instituţiei a fost suspendată până luni.

„143 (au fost testaţi – n.r.). Mai sunt câţiva care sunt în concediu şi care din alte motive au fost învoiţi sau nu au venit astăzi la muncă (…), au fost anunţaţi deja, mâine vor face testarea şi vor primi rezultatele probabil că vineri după-amiază sau luni, dar cei care au făcut astăzi testarea până vineri dimineaţă, vineri la 10,00, la 12,00 primim rezultatul (…). În prezent, toţi angajaţii sunt la domiciliu”, a declarat Marian Petrache, miercuri, pentru AGERPRES.

El şi-a exprimat convingerea că măsurile luate de Consiliul Judeţean pentru reducerea riscului de infectare îşi vor arăta efectele, dar a menţionat că dacă mai mulţi angajaţi vor fi avea rezultate pozitive la testul COVID-19, există personal suficient pentru ca activitatea instituţiei să nu fie întreruptă.

„Important e să ai în fiecare Direcţie oameni care să poată să ia probleme urgente până intri într-o normalitate (…). Mesajul nostru este că numai angajaţii care vor primi telefon nu vor veni luni la serviciu, vor primi telefon doar cei care au testul pozitiv”, a precizat Marian Petrache.

Cookies