Şedinţe majore în PSD. Schimbări de funcţii şi sancţiuni dure în partid după condamnarea lui Dragnea

de:
28 mai 2019
0 Afișari
Şedinţe majore în PSD. Schimbări de funcţii şi sancţiuni dure în partid după condamnarea lui Dragnea

La cele două reuniuni, liderii social-democraţi vor analiza rezultatul obținut de formațiune la alegerile europarlamentare. De asemenea, urmează să stabilească şi calea de urmat după condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Premierul Viorica Dăncilă, care este şi preşedinte executiv al PSD, a anunţat că au fost convocate pentru marţi Biroul Permanent şi Comitetul executiv al partidului.

„Vreau să precizez faptul că suntem un partid unit, în momentele dificile PSD a strâns rândurile, aşa vom face şi de acum în colo, mâine am convocat Biroul Permanent Naţional la ora 11:00, CEX la ora 18:00. Împreună vom lua deciziile, împreună vom vedea unde am greşit, care sunt paşii pe care trebuie să îi facem şi cum putem acţiona în perioada următoare, într-un mod unitar, într-un mod în care să arate unitatea PSD”, a afirmat luni Viorica Dăncilă, la finalul unei şedinţe de urgenţă la sediul partidului din Băneasa, convocată după condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea.

Dăncilă a subliniat că nu va demisiona din funcţia de prim-ministru. Dăncilă a adăugat că va respecta decizia luată de Parlament în urma unei moțiuni de cenzură, dacă aceasta va fi depusă.

Cookies