ARHIVA B365

Ședința PSD în care va fi discutată demisia lui Liviu Dragnea va avea loc miercuri

Astfel, Comitetul Executiv Naţional urmează să se reunească miercuri, de la ora 17.00, la sediul central al partidului, se arată într-un anunț publicat de partid, conform b1.ro.

Liderul PSD Victor Ponta a anunțat miercuri că şedinţa Comitetului Executiv al PSD în care va fi discutată demisia preşedintelui executiv, Liviu Dragnea, va avea loc în cursul acestei săptămâni.

În urma condamnării cu suspendare în dosarul Referendumului, Liviu Dragnea a anunțat, pe 15 mai, că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, menționând în şedinţa Biroului Permanent al PSD îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului.

Luni, 18 mai, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, Dragnea şi-a depus mandatul de preşedinte executiv, dar vicepreşedinţii PSD nu au acceptat retragerea din funcţie a acestuia, Victor Ponta anunţând că miercuri, ora 16.00, a fost programată o şedinţă a Comitetului Executiv în care urma să fie luată o decizie.

Ulterior, ședința a fost amânată pe motiv că tot miercuri, la ora 16.30, era organizată la Palatul Cotroceni ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button