Ședință la Primăria Capitalei. Nicușor Dan a sunat adunarea. Proiecte importante pe ordinea de zi

02 aug. 2021
297 afișări
Ședință la Primăria Capitalei. Nicușor Dan a sunat adunarea. Proiecte importante pe ordinea de zi
Ședință la Primăria Capitalei. Nicușor Dan a sunat adunarea. Proiecte importante pe ordinea de zi

Astăzi va avea loc o nouă ședință la Primăria Capitalei. Nicușor Dan a convocat ședința ordinară a Consiliului General al Municipului București, pe ordinea de zi fiind mai multe proiecte de interes pentru Capitală.

Ședință la Primăria Capitalei. Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, a convocat luni ședința ordinară a Consiliului General al Municipului București, la ora 10.00.

Ședință la Primăria Capitalei. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

În cea mai călduroasă zi din acest an din București, consilierii generali din Capitală și Primarul General vor discuta despre prelungirea înțelegerii privind funcționarea mai multor locații McDonald’s din Capitală.

Un alt punct pe ordinea de zi este adoptarea unui proiect privind înființarea unui centru mobil de vaccinare anti-COVID 19 în București. Acesta ar urma să funcționeze exclusiv în Municipiul București, pentru a vaccina persoanele care nu pot să se deplaseze pe distanțe mai mari. Această propunere a lui Nicușor Dan vine după ce rata de vaccinare a scăzut vertiginos în ultimele săptămâni.

Un alt proiect de hotărâre de Consiliu General care va fi votat este cel cu privire la achiziționarea de către municipalitate a mai multor autobuze electrice pentru flota STB, acestea urmând să fie folosite pe mai multe trasee importante din București.

Totodată, se va discuta și se va vota și despre dizolvarea a doua companii municipale și intrarea în insolvență a alteia. Este vorba despre lichidarea companiilor municipale Cimitire Bucureşti SA şi Tehnologia Informaţiei Bucureşti SA.

Pe ordinea de zi se află și un proiect de hotărâre suplimentar privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București nr. 67/27.03.2014 privind aprobarea participării Municipiului București, în calitate de membru fondator, la constituirea Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în București – Bucharest Convention & Visitors Bureau.

Recent, Nicușor Dan a anunțat cum va aduce mai mulți turiști în Capitală. Primarul General a precizat  că relansarea economiei locale presupune coordonarea cu reprezentanții sectorului turistic din București pentru mai multă eficiență în atragerea de turiști.

Conform unui anunț al Primărie Capitalei, ședinţa va avea loc în format online si va fi transmisă live pe site-ul PMB şi pe pagina de Facebook a instituției.

Cookies