HUFFÎN BUCUREȘTILIBERTATEAȘTIRI

Ședință de urgență la Prefectură. Scenariu: noi restricții în piețele din București

Este vorba despre o întâlnire, la Prefectura Municipiului București, la care vor participa prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, subprefecții și reprezentanți ai piețelor bucureștene. 

Autoritățile vor discuta, potrivit realitatea.net,  mai multe măsuri care ar putea fi luate în piețe pentru că se apropie Sărbătorile de iarnă, perioadă în care piețele vor fi din ce în ce mai aglomerate. 

La ședința de azi de la Prefectură s-ar putea decide restricționarea accesului clienților în piețe. De asemenea, ar putea fi suplimentat numărul de angajați din piețele din București, în așa fel încât aceștia să-i supravegheze pe clienți pentru ca să respecte toate masurile de protecție împotrivă COVID-19.

Este de așteptat ca în perioada următoare să fie din ce în ce mai multe controale în piețe. Este un avertisment care a fost lansat deja de către autorități. 

Din cauza pandemiei, autoritățile au decis să închidă, timp de aproape o lună, piețele din București, măsură care a fost îndelung contestată. Piețele din Capitală s-au redeschis cu aproximativ o săptămână în urmă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button