Ședință de urgență la Prefectura Capitalei. DSP solicită găsirea de spații noi pentru vaccinare în București

01 apr. 2021
158 Afișari
Ședință de urgență la Prefectura Capitalei. DSP solicită găsirea de spații noi pentru vaccinare în București

Ședință de urgență la Prefectura Capitalei în această dimineață. La această oră, Prefectul Alin Stoica, Nicușor Dan, dar și primarii de sector caută soluții pentru noi centre de vaccinare în București.

Începând cu ora 9 a început o ședință de urgență la Prefectura Capitalei în urma unei solicitări a Direcției de Sănătate Publică.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat, miercuri seară, că se urmărşte creşterea capacităţii de vaccinare în București.

Ședință de urgență la Prefectura Capitalei

”Capacitatea de vaccinare trebuie să crească. Fluxurile de vaccinare sunt pline, am primit de la DSP solicitarea de a găsi spaţii noi şi capacităţi noi pentru vaccinare, ses în care am şi transmis solicitarea către primăriile de sector şi Primăria Capitalei şi mâine avem o şedinţă pe această temă”, a anunţat, miercuri seară, la B 1 Tv, prefectul Alin Stoica.

Întrebat câte persoane se vaccinează acum zilnic în Bucureşti, prefectul nu a ştiut să precizeze.

Un spațiu de birouri din București va fi transformat în centru de vaccinare. Acesta va fi destinat persoanele din etapa a treia, va funcționa 7 zile din 7, iar aici se vor putea imuniza zilnic aproximativ 360 de oameni.

Cookies