Ședința Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă – Jud. Ilfov

10 nov. 2020
13 Afișari
Ședința Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă - Jud. Ilfov

În urma ședinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de luni, 09 noiembrie, Instituţia Prefectului - Judeţul Ilfov a anunţat faptul că, în cadrul acesteia, a fost adoptată Hotărârea nr. 40 privind măsurile dispuse pentru unele localităţi din judeţul Ilfov.

Ținând cont de faptul că, în judeţul Ilfov, rata de incidenţă cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 locuitori, pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 09.11.2020 ora 20:00 şi până în data de 23.11.2020 ora 20:00, la nivelul judeţului Ilfov au fost dispuse mai multe măsuri.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, a fost interzisă. Pe de altă parte, activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc a fost interzisă, precum și organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.

Regimul contravenţional aplicabil pentru nerespectarea măsurilor dispuse este cel stabilit la art. 64 – 70 din Legea nr. 55/2020.

Întreaga Hotărâre nr. 40 poate fi consultată AICI.

Cookies