Ședința Coaliției de Guvernare s-a terminat fără rezultat. Criza continuă. Discuțiile se vor relua marți

19 apr. 2021
139 afișări
Ședința Coaliției de Guvernare s-a terminat fără rezultat. Criza continuă. Discuțiile se vor relua marți

Ședința Coaliției de Guvernare s-a terminat fără rezultat. Liderii Coaliției de Guvernare nu au ajuns luni seară, după mai mult de 4 ore de discuții, la un numitor comun, astfel încât discuțiile continuă marți.

Ședința Coaliției de Guvernare s-a terminat fără rezultat luni seară după mai bine de 4 ore de discuții.

Vicepremierul Dan Barna a făcut scurte declarații la finalul acesteia, reiterând ideea că USRPLUS nu îl mai susține pe Premierul Florin Cîțu.

„Partidele și-au exprimat argumentele. Noi nu mai acordăm încrederea premierului Florin Cîțu. Vom continua mâine (marți – n.r.) discuțiile, la ora 16.00”, a precizat vicepremierul Dan Barna.

La rândul său, liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, conform Digi24, că au fost analizate toate scenariile posibile în cadrul unei discuții construcitve.

„Toate scenariile au fost analizate. Am avut o discuție constructivă. Am stabilit că trebuie să continuam mâine (marți – n.r). În ceea ce ne privește, am spus că nu există o alternativă la această coaliție. Trebuie să găsim acele proceduri interne în coaliție fără să lezăm autoritatea prim-ministrului. Suntem oameni reponsabili, oameni maturi și vom susține în continuare această coaliție. După patru luni, nu ne permitem o tensiune mai mare, o criză politică și nici nu se va întâmpla acest lucru. A fost o sedintă extrem de constructivă și de coerentă”.

 

Cookies