Ședință CGMB: alegerea reprezentanților Termoenergetica pe ordinea de zi. Care sunt celelalte proiecte de hotărâre

28 dec. 2020
20 Afișari
Ședință CGMB: alegerea reprezentanților Termoenergetica pe ordinea de zi. Care sunt celelalte proiecte de hotărâre

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a convocat o şedinţă a Consiliului General al Municipiului București luni, de la ora 19.00.

Pe ordinea de zi a întrunirii apar mai multe proiecte de hotărâre, printre care cel pentru înfiinţarea comisiei speciale pentru monitorizarea companiilor municipale, precum și desemnarea reprezentanţilor în Adunarea Generală a Acţionarilor STB, Companiei Municipale Cimitire Bucureşti, a societăţii pe acţiuni Compania Municipală Termoenergetica şi a Companiei Municipale Medicale.

Ținând cont de situaţia generată de răspândirea virusului COVID-19, consilierii vor avea la dispoziţie mai multe săli, iar pentru proiectele care presupun vot secret, aceştia vor fi chemaţi, pe rând, în sala de sedinţă, pentru ridicarea buletinelor de vot, potrivit unui comunicat de presă al PMB.

Publicul şi reprezentanţii mass-media vor putea urmări sedinţa online, pe site-ul http://www.pmb.ro.

Ordinea de zi, conform site-ului Primăriei Capitalei este următoarea:

1. Proiect de hotărare privind desemnarea reprezentanţilor Municipiului Bucureşti, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în Adunarea Generală a Acţionarilor a Societăţii de Transport Bucureşti STB S.A.

2. Proiect de hotărare privind desemnarea reprezentanţilor Municipiului Bucureşti, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii pe acţiuni Compania Municipală Cimitire Bucureşti S.A. 

3. Proiectul de hotărare privind desemnarea reprezentanţilor Municipiului Bucureşti, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii pe acţiuni Compania Municipală Medicală Bucureşti S.A.

4. Proiect de hotărare privind completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 421/21. 12. 2020 privind desemnarea reprezentanţilor Municipiului Bucureşti, prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii pe acţiuni Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti S.A.

5. Proiect de hotărare pentru completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 401/21. 12.2020 privind înfiinţarea comisiei speciale pentru monitorizarea companiilor municipale.”

Cookies