Şedinţa CEx PSD privind mandatul lui Dragnea, care trebuia să aibă loc miercuri, a fost amânată

de:
20 mai 2015
0 Afișari
Şedinţa CEx PSD privind mandatul lui Dragnea, care trebuia să aibă loc miercuri, a fost amânată

Biroul de presa al partidului motivează decizia de amanare a şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD prin depunerea juramantului de investire a noului ministru al Dezvoltarii, transmite Agerpres, citat de stirileprotv.ro.

„Asa cum am mai spus in permanenta, ma consider nevinovat. Cu toate astea, am luat act de decizia instantei de astazi si i-am prezentat prim-ministrului demisia din functia de ministru al Dezvoltarii. De asemenea, l-am informat ca luni va fi pe masa Biroului Permanent National mandatul meu de presedinte executiv”, spunea Dragnea la sfarsitul saptamanii trecute.

Fara sa dea semne ca ar intentiona sa respecte ceea ce promitea in ianuarie 2015 – ca membrii partidului care au probleme cu legea trebuie sa plece – liderul PSD Victor Ponta a declarat, duminica, ca partidul nu este el, iar conducerea Partidului Social Democrat va decide daca Liviu Dragnea va ramane in functia de presedinte executiv al formatiunii.

Liviu Dragnea a spus si el, tot duminica, faptul ca demisia sa din functia de presedinte executiv al PSD poate sa puna partidul intr-o situatie delicata intr-un an preelectoral, cand trebuie pregatit pentru alegerile locale de anul viitor. „Nu este usor. Trebuie sa recunosc ca, incepand de vineri seara, noaptea, ieri toata ziua, astazi toata ziua, majoritatea – cred ca toate organizatiile judetene – au transmis comunicate, rezolutii, solicitari, dincolo de telefoane directe si sms-uri, cred ca i-au trimis si lui Victor Ponta, ca luni sa nu demisionez din functia de presedinte executiv. Demisia mea din functia de presedinte executiv, intr-adevar, poate sa puna partidul intr-o situatie delicata, intr-un an preelectoral cand trebuie pregatit pentru alegerile locale de anul viitor, cand partidul trebuie restructurat si recalibrat si remotivat si reorganizat, pentru a se pune in pregatirea de campanie”, a precizat Dragnea, conform Agerpres, care citeaza Antena 3, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema.

Cookies