Sectorul 5 al Capitalei s-a înfrățit cu Prefectura sectorului Rîșcani din Chișinău

24 iun. 2021
153 Afișari
Sectorul 5 al Capitalei s-a înfrățit cu Prefectura sectorului Rîșcani din Chișinău

Sectorul 5 al Capitalei s-a înfrățit cu Pretura sectorului Rîșcani, din Chișinău, după o vizită făcută de primarul Cristian Popescu Piedone în Republica Moldova.

Primarul Sectorului 5 a condus o delegație din partea Primăriei Sector 5, într-o vizită în capitala Republicii Moldova. Aici, Cristian Popescu Piedone, alături de membrii delegației, Iulian Constantin Cârlogea, city manager și directorul general al Poliției Locale Sector 5, Florin Chioran, s-au întâlnit cu primarul general al Chișinăului, Ion Ceban și cu primarul Sectorului Rîșcani, Vlad Melnic.

Cu cel din urmă, Cristian Popescu Piedone a semnat un acord de înfrățire între Sectorul 5 și Sectorul Rîșcani din capitala Republicii Moldova.

Edilul Sectorului Rîșcani i-a prezentat lui Piedone mai multe proiecte, printre care și un parc ce se dorește a fi amenajat în Chișinău. La rândul său edilul Sectorului 5 i-a împărtășit tânărului Vlad Melnic din experiența sa de 30 de ani în administrația publică locală și i-a înmânat un cadou simbolic, sub forma unui copac, ce reprezintă înfrățirea dintre cele două sectoare.

Această asociere are menirea de a aduce beneficii celor doua unități administrative, prin colaborarea pentru implementarea unor proiecte comune ce se doresc a fi realizate pe viitor.

„Am găsit aici un edil tânăr și dornic de a face lucruri bune pentru cetățenii care l-au votat. Un tânăr capabil, pe care mi l-aș fi dorit la București, în echipa mea. Am încredere că înfrățirea dintre cele două sectoare va aduce beneficii, atât locuitorilor Sectorului 5, cât și celor care locuiesc în Sectorul Rîșcani, din Chișinău.”, a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Cookies