SMART CITY

Sectorul 4, invadat de omizi

Cu toate că în ultima perioadă, Primarul Cristian Popescu – Piedone a adresat numeroase apeluri, solicitând Centrului pentru Protecţia Plantelor Bucureşti, să efectueze tratamente de combatere a omizilor, această autoritate, singura cu competenţe în rezolvarea situaţiei, a tratat cu superficialitate problema, susţin reprezentanţii Primăriei Sectorului 4.

Astfel, SOS-ul lansat de Edilul Cristian Popescu – Piedone nu a fost luat în serios, pe raza Sectorului 4 nefiind efectuate tratamente de stropire decât în anumite aliniamente stradale, fără a se intra între blocuri. În consecinţă, vegetaţia Sectorului 4 este în prezent, atacată masiv de colonii de omizi!

„Din nefericire, primăria de sector nu are competenţe în a efectua stropiri pentru combaterea dăunătorilor vegetali. Cu toate acestea, noi suntem cei care „încasăm” castanele, chiar dacă am sesizat în timp util factorii responsabili. La momentul primului apel pe care l-am adresat, dacă se intervenea, se mai putea face ceva. În prezent, arborii sunt în proporţie de peste 50% distruşi, dar chiar şi în aceste condiţii, adresez din nou un apel, factorilor responsabili, respectiv, Centrului pentru Protecţia Plantelor, să intervină urgent, pentru reducerea disconfortului provocat cetăţenilor de prezenţa omizilor”, a declarat Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button