Sectorul 4 al Capitalei, invadat de omizi. Apelul primarului Piedone

de:
01 iul. 2015
0 Afișari
Sectorul 4 al Capitalei, invadat de omizi. Apelul primarului Piedone

În ultima perioadă, la sediul Primăriei Sectorului 4, au fost depuse mai multe solicitări în vederea aplicării tratamentelor necesare combaterii omizilor care au invadat vegetaţia din imediata apropiere a imobilelor de locuit. Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a cerut Centrului pentru Protecţia Plantelor Bucureşti să efectueze tratamentele necesare, însă, spune el, solicitarea sa nu a fost rezolvată de reprezentanții municipalității. 

„În datele de 17, 19, 26 și 30 iunie 2015, Primăria Sectorului 4 a transmis către Centru adrese prin care era solicitată efectuarea tratamentelor de combatere, pe străzile Piscului, Băltița, Dorohoi, Pictor Ștefan Dimitrescu, Săvinești, Cricovul Dulce, Ornamentului, Grădiștea, Slătioara, Cărămidarii de Jos, șos. Olteniței, Anton Bacalbașa, Danielopol Gheorghe, Ciochina, Reșița, șos. Berceni și Măriuca. S.O.S.-ul lansat de Edilul Cristian Popescu – Piedone nu a fost luat în serios, pe raza Sectorului 4 nefiind efectuate tratamente de stropire decât pe străzile Măriuca și Băltița”, precizează reprezentanții Primăriei Sectorului 4. 

Miercuri, 1 iulie, Primăria Sectorului 4 a mai transmis Centrului pentru Protecția Plantelor București adrese şi pentru locaţii, precum bd. Dimitrie Cantemir, Aleea Huedin, Alunișului și Aleea Ucea.

„Din nefericire, primăria de sector nu are competenţe în a efectua stropiri pentru combaterea dăunătorilor vegetali. Cu toate acestea, noi suntem cei care „încasăm” castanele, chiar dacă am sesizat la timp Primăria Municipiului București, acest care, deși nu se implică, refuză totuși să delege competențe în acest sens primăriilor de sector. Adresez din nou un apel, solicitând să se intervină urgent, pentru reducerea disconfortului provocat cetăţenilor de prezenţa omizilor”, spune Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4.

 

 

Cookies