Sectorul 3. Investiții de 500 de milioane de lei. Mai lipsesc doar Piramidele și Sfinxul

28 ian. 2021
599 Afișari
Sectorul 3. Investiții de 500 de milioane de lei. Mai lipsesc doar Piramidele și Sfinxul

Sectorul 3 are planuri mari. Poate prea mari. Sau prea scumpe. A pronunțat cineva cuvântul “Piramide”? facem și d-alea, dacă se fluidizează traficul.

Sectorul 3 vrea să investească aproape jumătate de miliard de lei în proiecte pentru fluidizarea traficului: trei pasaje subterane, două supraterane și lărgirea străzii Drumul între Tarlale la 4 benzi pe sens.

Ce se construiește în Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 vrea să construiască trei pasaje rutiere subterane – două pe Mihai Bravu, la intersecția cu bd. Camil Ressu și Calea Vitan și unul la intersecția str. Gării Cățelu cu Șoseaua Industriilor. Celor trei li se vor adăuga alte două două supraterane – unul la intersecția bd. Theodor Pallady – str. Nicolae Teclu (zona comercială Ikea) și unul la intersecția bd. Theodor Pallady cu str. Drumul între Tarlale.

Un alt proiect este lărgirea străzii Drumul între tarlale de la două la 4 benzi pe sens.

Proiectele totalizează aproape jumătate de miliard de lei, au fost deja aprobate de Consiliul Local Sector 3, iar primarul Robert Negoiță a declarat pentru HotNews.ro că a depus actele la Primăria Capitalei și așteaptă emiterea autorizațiilor de construire ca să înceapă lucrările.

Cookies