Sectorul 1 are, în sfârșit, buget. A fost votat, dar Clotilde Armand n-a fost de față. A apărut, în schimb, un afiș (dușmănos politic) cu „Primar invizibil”

28 mart. 2023
262 Afișari
Sectorul 1 are, în sfârșit, buget. A fost votat, dar Clotilde Armand n-a fost de față. A apărut, în schimb, un afiș (dușmănos politic) cu
Sectorul 1 are, în sfârșit, buget. A fost votat, dar Clotilde Armand n-a fost de față. A apărut, în schimb, un afiș (dușmănos politic) cu "Primar invizibil". Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 1

În ședința de marți, 28 martie 2023, Consiliul Local al Sectorului a votat proiectul de buget pentru acest an fără Clotilde Armand. Primarul Sectorului 1, a lipsit din nou din cadrul ședinței, iar bugetul a fost votat în absența ei.

Proiectul de buget al Sectorului 1 a fost votat fără Clotilde Armand

Bugetul a trecut cu mai multe amendamente propuse de consilierii PNL și PSD. Proiectul de buget a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

Clotilde Armand nu a fost prezentă în cadrul ședinței, chiar dacă aceasta a fost cea care a convocat-o, conform gândul.ro.

Astfel, bugetul aprobat pentru anul 2023 pentru Sectorul 1 este de 2,1 miliarde de lei. Acesta a primit aprobarea după ce timp de opt ședințe nu a fost introdus pe ordinea de zi.

Pe durata ședinței – ședință de la care Clotilde Armand a lipsit – consilierii au pus un afiș în locul în care ar fi trebuit să stea primarul Sectorului 1 pe care scria „Primar invizibil”. Acest lucru s-a realizat în semn de protest:

Așa cum bine ne-a obișnuit, avem un primar invizibil, măcar să ne aducem aminte din poze cum arată, a spus în timpul ședinței Ramona Porumb, viceprimar al Sectorului 1.

Clotile Armand a făcut o postare chiar înainte de ziua ședinței Consiliului Local al Sectorului 1 în care a transmis că la grădinița din cadrul Colegiului Național de Muzică „George Enescu” a fost oprită electricitatea. Aceasta se temea că situația aceasta s-ar putea repeta la alte instituții:

Firma de electricitate a oprit astăzi, la ora 10.00, alimentarea la grădinița Colegiului Național de Muzică “George Enescu” de pe strada Frumoasă nr. 24. Probabil în perioada imediat următoare vom avea și alte întreruperi de utilități la unitățile de învățământ sau la spitalele pe care le finanțăm în Sectorul 1.

În comentariile de la postare, câțiva părinți au scris că sunt îngrijorați de situațiile neplăcute în care ar putea fi puși copiii.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies