ARHIVA B365

Secretarul Primăriei Sectorului 1, audiat în dosarul şefului Parchetului Sector 4

Bogdan Grigorescu a venit, joi, în jurul orei 11.00, la Direcţia Naţională Anticorupţie, însoţit de o persoană. Grigorescu ar fi comis infracţiuni la Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, în acest caz ar mai fi vizat un membru PNL din Ilfov.

Prim procurorul Parchetului Judecătoriei Sectorului 4, Mihai Betelie, este suspectat că ar fi derulat acte de comerţ sau ar fi încheiat tranzacţii financiare utilizând informaţiile obţinute în virtutea funcţiei, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Împotriva procurorului Betelie sunt formulate patru capete de acuzare, între care şi favorizarea infractorului. El ar fi derulat afaceri printr-o societate comercială înregistrată pe numele unor membri de familie, susţin sursele citate, care precizează că acest fapt este incompatibil cu funcţia de magistrat.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat, miercuri dimineaţa, efectuarea percheziţiilor şi luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de prim-procurorul Parchetului Judecătoriei sectorului 4, Mihai Betelie, informează CSM.  Avizul Secţiei pentru procurori a CSM a fost dat la solicitarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Structura Centrală, potrivit sursei citate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button