Sechestraţi de patronul barului pentru că nu au plătit consumaţia

de:
25 ian. 2011
2 Afișari
Sechestraţi de patronul barului pentru că nu au plătit consumaţia

Procurorii Parchetului Sectorului 1 îi cercetează pe Sandu Ion David, patronul unui club din Capitală, şi pe Răzvan Marius Moşteanu pentru tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal, se arată într-un comunicat  al instituţiei.

Potrivit procurorilor, pe data de 16 ianuarie, Sandu Ion David, împreună cu o persoană rămasă neidentificată, a închis trei cetăţeni străini într-o încăpere a localului şi i-a ameninţat cu acte de violenţă în cazul în care nu achită nota de plată.

Totodată, în noaptea de 19 spre 20 ianuarie, Sandu Ion David şi Răzvan Marius Moşteanu, în urma unui conflict cu doi cetăţeni străini privind achitarea notei de plată, i-au închis într-o încăpere a localului şi i-au bătut, aceştia din urmă suferind politraumatisme craniene, contuzii şi fracturi din cauza loviturilor primite.

Sandu Ion David şi Răzvan Marius Moşteanu sunt cercetaţi în stare de libertate, după ce Judecătoria Sectorului 1 a respins propunerea de arestare preventivă şi a luat în cazul lor măsura interdicţiei de părăsi ţara.

Cookies