Sebastian Burduja și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Mesajul pentru Nicușor Dan: O să-l provoc la o dezbatere, în termen de o săptămână, să discutăm pe soluții

27 apr. 2024
368 afișări
Sebastian Burduja și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Mesajul pentru Nicușor Dan: O să-l provoc la o dezbatere, în termen de o săptămână, să discutăm pe soluții
Sebastian Burduja și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Mesajul pentru Nicușor Dan: O să-l provoc la o dezbatere, în termen de o săptămână, să discutăm pe soluții | Sursă foto: Agerpres

Sebastian Burduja și-a depus oficial candidatura în cursa pentru Primăria Capitalei. Candidatul PNL a venit la Biroul Electoral Municipal cu motocicleta și a fost așteptat aici de Nicolae Ciucă și de susținători.

Candidatul PNL, Sebastian Burduja oficial în cursa pentru PMB

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, a fost depusă cea de-a treia candidatură oficială pentru PMB, cea a lui Sebastian Burduja. Candidatul PNL a declarat că își dorește să le ofere locuitorilor Capitalei un oraș de care să fie mândrii, conform Digi24.ro:

Am făcut primul pas pentru schimbarea Bucureștiului. O schimbare pe care o așteptăm cu toții de ani de zile. Este un moment important pentru toți bucureștenii pentru că ei au șansa să aibă un oraș de care să fie mândri, un oraș în care să nu le mai fie teamă să-și trimită copiii la școală din cauza drogurilor, un oraș în care să aibă parcuri și spații verzi, pe măsura unei capitale de secol XXI, un oraș în care să nu-și mai piardă timpul prețios cu familia în trafic, un oraș în care, cu adevărat, să o ducem cu toții mai bine.

Tot în cadrul conferinței de presă ce a avut loc după depunerea semnăturilor, Burduja l-a provocat pe Nicușor Dan la o dezbatere. Invitația a fostă făcute pentru a discuta soluții pentru Capitală:

O să-l provoc direct pe domnul Nicușor Dan la o dezbatere, în termen de o săptămână, să ne vedem să discutăm pe soluții. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente.

La începutul acestei săptămâni, coaliția PSD-PNL a renunțat la candidatul Cătălin Cîrstoiu. În urma unei ședințe care a durat peste 15 ore, cele două partide au ales să meargă cu candidați separați pentru ocuparea funcției de Primar General al Capitalei.

Astfel că, la acest moment, lista candidaților pentru PMB este următoarea:

  • Nicușor Dan – Candidat independent,
  • Cristian Popescu Piedone – Candidat al PUSL,
  • Sebastian Burduja – Candidat al PNL,
  • Gabriela Firea – Candidat al PSD.

Până la acest moment, și-au mai depus candidatura Cristian Popescu Piedone și Nicușor Dan. Gabriela Firea urmează să devină candidat oficial în această cursă de zilele următoare.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies