ARHIVA B365

Sebastian Bodu revine în PNŢCD şi candidează din partea ţărăniştilor la Parlamentul European

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. „Accept astăzi invitaţia PNŢCD de a candida pe listele sale electorale pentru Parlamentul European, drept pentru care redevin membru al acestui partid, după mai bine de 20 de ani”, anunţă Bodu într-o declaraţie remisă, duminică, agenţiei Mediafax. 

El spune că, deşi a strâns mai mult de 100.000 de semnături, un eventual mandat obţinut de el ca independent nu ar fi un proiect politic. „Ar fi doar un job pe care l-aş face în mod onorabil, ca şi până acum, aş putea doar să reprezint în mod onest alegătorii mei. Atât. Alături de un partid politic pot face însă mult mai mult. Mă pot implica în politica internă, pot participa la redactarea unor acte normative, pot veni cu iniţiative care să schimbe ceva în România, în mod direct şi nu doar prin intermediul Bruxelles-ului”, explică Bodu.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Sebastian Bodu menţionează că va alege să meargă „pe un drum nou, altul decât cel pe care merg toate celelalte partide politice”, deoarece a simţit că românii vor altceva: „Marea lor majoritate s-au săturat de politicieni care astăzi se înjură, se dispreţuiesc şi se urăsc iar mâine se aliază fără nici cea mai mică remuşcare, doar pentru ca poimâine să se întoarcă la înjurături, ură şi dispreţ”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button