ȘTIRI

Seară Mediteraneană ~ Concert la saz @ Tea&Coffee Festival

Seară Mediteraneană– Concert la saz, susţinut de Călin Torsan şi Saşa Liviu Stoianovici

Degustare de ceai rize şi tuareg.

Pentru a crea o atmosfera cu iz mediteranean, Calin Torsan, acompaniat de Sasa Liviu Stoianovici vor sustine un concert inedit, cu arome proaspete si pline de soare si caldura, pe care nu trebuie sa il ratezi. Se va canta la saz (un fel de lauta din orientul mai mult sau mai putin apropiat), blockflote si altele.

Manecute verzi, Domnisoara Pogany, Einuiea, mai recentele Nu si Apa Neagra, iata doar cateva dintre formatiiile pe care Calin Torsan le-a infiintat sau carora li s-a alaturat, parcurgand intreaga traiectorie de la folk, la experimental si jazz.

Baiatul nehotarat, fara nici o aplecare spre inginerie, a avut curajul sa-si impuna personalitatea si sa devina una dintre cele mai pitoresti figuri din actuala viata artistica a tarii.


A treia ediţie a Festivalului Ceaiului şi Cafelei – Tea&Coffee Festival – are loc, în Capitală, între 12 şi 18 septembrie a.c. şi cuprinde o serie de manifestări şi spectacole în ceainării şi cafenele bucureştene precum şi o expoziţie de ceai, cafea şi accesorii, care se va desfăşura, între 16 şi 18 septembrie, la Sala Dalles.

Tea&Coffee Festival are drept scop promovarea consumului de ceai şi cafea, prin aducerea în actualitate a tradiţiilor şi ritualurilor servirii lor. Evenimentul va avea în prim plan şi noile tendinţe practicate, în ţările cu tradiţie, în ceea ce priveşte prepararea şi prezentarea unor băuturi din ceai şi cafea.

Printre manifestările care vor avea loc în cadrul festivalului, se numără: concerte, workshop-uri şi ceremonii de servire a ceaiului şi cafelei, practicate în: Japonia, Anglia, India, Brazilia, Turcia şi Argentina.

Intrare: 15 lei


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button