Seara filmelor ungureşti @ Filmstock

de:
22 aug. 2011
0 Afișari
Seara filmelor ungureşti @ Filmstock

Seara filmelor ungureşti: “Valsul morţii”, „Poligamy”, „Sinucidere intimă”, „Picaj”

Festivalul Stufstock 2011 are loc între 21-28 august pe plaja din Vama Veche.

Ediţia de anul acesta o continuă pe cea de anul trecut, dezvoltând conceptul de ROCKARTE cu o săptămână de muzică, proiecţii de film, piese de teatru, workshop-uri de fotografie şi muzică.

Ca în fiecare an, Stufstock urmăreşte promovarea muzicii de calitate. Anul acesta pe scena festivalului vor urca Iris, Negura Bunget, Alternosfera, Trooper, Byron, OCS, Altar, Travka, Nişte Băieţi, White Walls, East Roots, The dAdA, Blue Pulse, Up to Eleven, Krepukul.

Aşa cum a obişnuit publicul de-a lungul timpului, Stufstock promovează şi susţine trupele tinere aflate la început de drum care doresc să se lanseze pe piaţa muzicală, aceştia având şansa de a cânta în faţa publicului şi a juriului, în cadrul competiţiei Stufstock Newcomers.

Cei dornici să înveţe să cânte la chitara, bass şi tobe pot urma cursurile şcolii Rockschool.

Iubitorii filmului şi ai teatrului vor avea parte de avanpremiere de film, dar şi de reprezentaţii teatrale realizate de actori consacraţi sau de actori aflaţi la inceput de drum din România.

Pasionaţii de fotografie vor avea la dispoziţie cele mai bune sisteme de iluminat şi cunoştintele celor mai buni lectori de fotografie în cadrul workshop-ului “Vama sub lumini de Oscar”.

O apariţie inedită în cadrul festivalului va fi atelierul itinerant „Romano ButiQ”.

Obiectivul proiectuui este dezvoltarea şi profesionalizarea comunităţilor rrome. Atelierul va servi ca spaţiu de expunere a meseriilor, a meseriaşilor, dar şi a produselor muncii lor. În plus, publicul va putea participa la sesiuni de ucenicie pentru a privi şi înţelege îndeaproape aceste meserii.

Cookies