ȘTIRI

Seara de Lectura ~ Totul sub Cer, de Matilde Asensi

Cartile Matildei Asensi sunt citite de peste 20 de milioane de oameni din lumea întreaga.

Totul sub Cer, aparut de curând la Humanitas Fiction, în colectia Raftul Denisei, este un roman fascinant semnat de Matilde Asensi, autoarea bestsellerului international Ultimul Cato, o incursiune în istoria veche a Chinei, plina de suspans, si atmosfera de epoca. Dupa ce Primul Împarat reuseste unificarea tarii, si cum, pentru locuitorii ei, singura lume posibila este China, aceasta va fi numita „Totul sub Cer”.

„Totul sub Cer are toate ingredientele unui roman de succes: o calatorie plina de aventuri, un puzzle care se cere rezolvat, o doza buna de filozofie daoista, principii ale artelor martiale si ale caligrafiei chineze, societati secrete si comori îngropate.” – USA Today

În 1923, pictorita spaniola Elvira De Poulain soseste din boemul Paris în China, tarâmul unor traditii ancestrale, dar si al luptelor intestine care destabilizeaza tara. De-a lungul unui traseu labirintic, Elvira si nepoata sa Fernanda vor afla ca mai importanta decât tainele lumii fabuloase a Primului Împarat al Chinei sau comoara ascunsa în mormântul acestuia este însasi aventura initiatica a cautarii, prilej de confruntare cu pericole exterioare, dar mai ales cu demonii launtrici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button