Se vor construi 3 noduri rutiere în valoare de 1,4 milioane de lei pe autostrăzile care pleacă din București. În ce locații vor fi ridicate

20 mai 2021
463 Afișari
Se vor construi 3 noduri rutiere în valoare de 1,4 milioane de lei pe autostrăzile care pleacă din București. În ce locații vor fi ridicate

Autoritățile au definitivat contractul pentru construirea a trei noduri rutiere pe autostrăzile care pleacă din București. Astfel, în aproprierea Capitalei se vor face 3 noduri rutiere, pe A1, A2 și A3.

Contractul valorează 1,4 milioane de lei și trebuie încheiat în cel mult 10 luni de la data de începere. Firma care a câștigat contractul se numește Search Corporation, iar, potrivit înțelegerii, constructorul se angajează să realizeze documentația și proiectarea a nu mai puțin de trei noduri rutiere pe autostrăzile care pornesc din București, și anume A1, A2 și A3, potrivit Hotnews.

Unde vor fi amplasate noile noduri rutiere

Contract: „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție privind realizarea a 3 noduri rutiere pe Autostrăzile A1, A2, A3”
Proiectant: SEARCH CORPORATION S.R.L.
Valoare: 1.367.790,97 lei fara TV
Termen: 10 luni de la data de începere.

Scopul contractului încheiat cu firma de construcții îl reprezintă elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție pentru:

  • Nod Rutier Autostrada A1 (km 73+100) – DJ 702F (Ionești);
  • Nod Rutier Autostrada A2 (km 90+100) – DJ 306 și DN3A (Dragoș Vodă);
  • Nod Rutier Autostrada A3 km (36+700) – DJ 101C la Gruiu (Sector București – Ploiești)

Potrivit înțelegerii, Search Corporation va elabora o serie de documente și va presta următoarele servicii:

  • Realizarea Studiului de Fezabilitate,,
  • Întocmirea documentației suport și asistența acordată Autorității Contractante pentru depunerea și susținerea aplicației de finanțare
  • Realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire și asistența tehnică până la obținerea Autorizației de Construire de către Autoritatea Contractantă (CNAIR),
  • Realizarerea Proiectului Tehnic de Execuție,
  • Documentația de atribuire a contractelor de execuție lucrări,
  • Asistența tehnică acordată Autorității Contractante în perioada derulării procedurilor de achiziție publică pentru execuție lucrări.

Pe data de 18 martie, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) semna un alt contract pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție în vederea construirii a nu mai puțin de șase noduri rutiere pe autostrăzile A1 și A3, însă în zona de vest a țării. Și această lucrare a fost adjudecată de Search Corporation, care va avea la dispoziție 2 milioane de lei și un termen contractual de 13 luni de respectat.

 

Cookies