Se va face curățenie pe Șos. Mihai Bravu din Sectorul 2, pe 2 și 5 iunie. Șoferii sunt sfătuiți să-și parcheze mașinile în altă parte

29 mai 2023
739 Afișari
Se va face curățenie pe Șos. Mihai Bravu din Sectorul 2, pe 2 și 5 iunie. Șoferii sunt sfătuiți să-și parcheze mașinile în altă parte
Se va face curățenie pe Șos. Mihai Bravu din Sectorul 2, pe 2 și 5 iunie. Șoferii sunt sfătuiți să-și parcheze mașinile în altă parte | Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 2

Săptămâna aceasta se va face curățenie pe Șoseaua Mihai Bravu din Sectorul 2. Primăria Sectorului 2 face un apel la șoferi pentru a-și parca autoturismele în alte locuri pentru a se realiza buna desfășurare a acțiunii de salubrizare.

PS2 a anunțat că se va face curățenie pe Șoseaua Mihai Bravu

Vineri, pe data de 2 iunie 2023, se va face curat pe Șoseaua Mihai Bravu, pe partea de deplasare de la Pasajul Muncii spre Pasajul Bucur Obor, a anunțat Primăria Sectorului 2 pe pagina de Facebook.

Luni, 5 iunie 2023, va fi curățat și celălalt sens, dinspre Pasajul Bucur Obor spre Pasajul Piaţa Muncii.

Acțiunea va beneficia de intervenția utilajelor, curățând până la bordură. Din acest motiv, autoritățile îi sfătuiește pe șoferi să nu-și lase mașinile pe carosabil, pe Șos. Mihai Bravu în cele două zile menționate, între orele 10:00 și 17:00.

De asemenea, PS2 apelează la înțelegerea locuitorilor din Sectorul 2 care dețin mai multe mașini în vederea eliberării zonelor precizate în cele două zile, având în vedere că acestea sunt libere:

Deoarece zilele de curățenie se suprapun cu perioada zilelor libere dintre 1 şi 5 iunie, facem un apel expres şi către cei care deţin două sau mai mai multe maşini şi care vor fi plecați din București în acest interval, să nu-şi lase celelalte maşini parcate în zonele unde se va face curăţenia generală, ci să le mute până la întoarcere într-un loc unde nu împiedică activitatea utilajelor de salubritate.

Proprietarii sau deținătorii legali ai mașinilor parcate în zona Șos. Mihai Bravu, dar și Asociațiile de Proprietari au fost înștiințate cu privire la această acțiunie de către Poliția Locală Sector 2.

Continuăm curăţenia generală pe marile bulevarde de la noi din sector şi la fel ca şi la operaţiunile desfăşurate anterior, ne dorim să ne sprijiniţi acţiunea de spălare a străzilor, astfel încât să se desfăşoare fără obstacole şi fără maşini parcate pe carosabil.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies