Se suspendă ridicarea maşinilor în minivacanţa de Paşti, într-un sector din Capitală

de:
30 apr. 2013
0 Afișari
Se suspendă ridicarea maşinilor în minivacanţa de Paşti, într-un sector din Capitală

Primarul Cristian Popescu – Piedone a dispus ca, începând de marţi, 30 aprilie a.c. şi până pe 6 mai 2013, pe raza Sectorului 4 să nu se mai ridice autovehiculele parcate neregulamentar.

Este pentru a treia oară când, în preajma unor sărbători creştine importante, edilul Sectorului 4 adoptă această măsură, venind astfel în sprijinul cetăţenilor, care, grăbiţi să se aprovizioneze cu produse pentru masa tradiţională, pot uita că parcarea neregulamentară a autovehiculelor atrage după sine ridicarea acestora.

În toată această perioadă, excepţie de la decizia adoptată vor face autovehiculele care vor bloca accesul în spitale, instituţii de interes public şi local, staţii RATB şi intersecţii.
Pe lângă faptul că, în situaţia în care proprietarii le vor parca în locaţiile mai sus menţionate, sunt pasibili de sancţiuni aplicate de Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei, acestea vor fi ridicate de către utilajele aparţinând societăţii care desfăşoară activităţi în acest sens pe raza Sectorului 4, informează administraţia locală într-un comunicat remis B365.ro. 

De altfel, Sectorul 4 intenţionează să schimbe regulamentul de ridicare a maşinilor. Cum scăpaţi de hingheri, citiţi aici. 

Cookies