Se suspendă proiectul „Străzi deschise”. Practic, pandemia închide promenada de pe Victoriei, spune Nicușor Dan

29 sept. 2021
261 Afișari
Se suspendă proiectul „Străzi deschise”. Practic, pandemia închide promenada de pe Victoriei, spune Nicușor Dan
Se suspendă proiectul „Străzi deschise”. Practic, pandemia închide promenada de pe Victoriei, spune Nicușor Dan. Sursă foto: Facebook/ ARCEN

Se suspendă proiectul de weekend din București „Străzi deschise”, începând cu data de 2-3 octombrie 2021. Practic, pandemia închide promenada de pe Calea Victoriei. Anunțul a fost făcut de Nicușor Dan.

Se suspendă proiectul „Străzi deschise”. Practic, pandemia închide promenada de pe Victoriei, spune Nicușor Dan. Proiectul a fost gândit special pentru bucureșeni: să iasă din case, să-și lase mașinile acasă și să se bucure de o plimbare, în aer liber, pe Calea Victoriei.

Se suspendă proiectul „Străzi deschise”

Proiectul „Străzi deschise” se suspendă începând cu weekendul 2-3 octombrie 2021. Sursă foto: Facebook/ ARCEN

Proiectul „Străzi deschise” a fost lansat în data de 29 mai de ARCEN, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureși. Acesta urma să dureze până pe 29 octombrie 2021. Mai multe zone din București au devenit pietonale, în fiecare sfârșit de săptămână. Moment în care, cu mic, cu mare, bucureștenii se puteau bucura de o plimbare simpatică pe Calea Victoriei.

Recomandăm și: Cât i-a costat pe bucureșteni Nicușor Dan în primul său an de Primar General. Bonus: cam ce salarii au oamenii lui de bază

Situația s-a schimbat. Miercuri, 29 septembrie 2021, fix cu o lună înainte ca proiectul să ia sfârșit, Nicușor Dan a anunțat prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook că, proiectul „Străzi deschise” se suspendă.

Bucureștenii nu se vor mai putea plimba pe Calea Victoriei, iar traficul haotic din oraș revine la viață, în weekend.

Practic, pandemia închide promenada de pe Victoriei, spune Nicușor Dan

Străzi Deschise se suspendă începând cu acest weekend, 2 – 3 octombrie 2021. ARCEN anunță că în anul 2022 proiectul va fi extins și dezvoltat.

Bucureștiul a înregistrat miercuri, 29 septembrie 2021, o rată de infectare COVID-19 de peste 6 la mie, cu 1.561 de noi cazuri de coronavirus, iar Primăria Capitalei a decis să suspende proiectul „Străzi deschise”.

Recomandăm și: Nicușor Dan are din nou chef de vorbă. Spune că a luat o pauză de comunicare de câteva luni. „Pentru că așa m-am gândit eu” | VIDEO

„Apelez la înțelegerea bucureștenilor în legătură cu această decizie și sper ca perioada de suspendare să fie cât mai scurtă.”, a transmis Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, pe pagina de Facebook.

Nicușor Dan îi roagă pe bucureșteni să ia „măsuri de autoprotecție” pentru a limita răspândirea virusului SARS-COV-2, inclusiv să evite aglomerațiile.

„Să facem împreună eforturile necesare pentru ca sistemul medical din Capitală să nu fie copleșit de acest val patru.”, a conchis Primarul General al Capitalei.

Cookies