Se strică vremea în București și apar ploile. ANM a transmis prognoza meteo pentru zilele care urmează

10 mart. 2024
1129 Afișari
Se strică vremea în București și apar ploile. ANM a transmis prognoza meteo pentru zilele care urmează
Se strică vremea în București și apar ploile. ANM a transmis prognoza meteo pentru zilele care urmează. Imagine simbol: Unsplash

Dacă până acum a fost vreme de primăvară în București, iar cerul a fost mai mult însorit, acest lucru nu mai este valabil și săptămâna viitoare. Meteorolgii anunță cer noros și ploi în zilele ce vor urma.

Din fericire, temperaturile nu vor scădea.

Cum va fi vremea în București în perioada 11-14 martie

De la începutul primăvarii și până în prezent, vremea a fost destul de frumoasă în București, iar temperaturile nu au scăzut atât de mult. Putem spune că s-a simțit că suntem în luna martie.

Însă, în zilele ce vor urma, se strică vremea. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță ploi slabe și cer mai mult înnorat.

Soarele va continua să stea pe cer astăzi și va fi cald, însă de luni acesta va fi acoperit de nori.

Luni, 11 martie, cerul va fi mai mult noros și va ploua slab. Temperatura maximă se va menține în jurul a 15 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 4 grade Celsius. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 4 m/s.

Marți, 12 martie, va continua să plouă. Cerul va fi noros doar parțial, iar temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius. Vântul va sufla mai puternic decât în ziua anterioară, cu o viteză de 12 m/s.

Miercuri, 13 martie, ploile nu vor dispărea, însă vor fi slabe. Cerul va fi în continuare înnorat, iar temperatura maximă se va menține în jurul a 15 grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius, iar vântul va sufla cu o viteză de 7 m/s.

Joi, 14 martie, se opresc ploile, iar soarele va reapărea pe cer. Temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab, cu o viteză de 6 m/s.

Te-ar putea interesa și:

Cookies