Se strâng ajutoare pentru sinistraţi, în Sectorul 4

de:
11 feb. 2012
0 Afișari
Se strâng ajutoare pentru sinistraţi, în Sectorul 4

Vorbim de locuitori din 17 localităţi, în care sunt mai mult de 1.700 de gospodării afectate. Oamenii de aici au nevoie de provizii, care să îi ajute să depăşească situaţia grea cu care se confruntă în acest moment. De aceea, Primarul Cristian Popescu- Piedone a decis înfiinţarea pe raza Sectorului 4, a unor puncte, special destinate colectării de ajutoare pentru persoanele din zonele afectate.

Celor care sunt în asentimentul Primarului Sectorului 4, considerând că, deşi traversăm o perioadă dificilă, nu şi-au pierdut simţul civic, celor care nu şi-au inhibat sentimentul de apartenenţă, de solidaritate, celor care ştiu că nu poţi aparţine unei comunităţi, decât dacă acorzi sprijin celui de lângă tine, le stau la dispoziţie cele 4 puncte de colectare, amplasate în următoarele locaţii:

-bd. Gh. Șincai – Metrou Tineretului

-Piaţa Sudului- Niţu Vasile

-bd. C-tin Brâncoveanu – Metrou

-Unirii – bd. Dimitrie Cantemir – Metrou

Primarul Cristian Popescu – Piedone adresează un apel, către toţi cei pe care grava situaţie cu care se confruntă semenii noştri nu îi lasă indiferenţi, să contribuie, după posibilităţi, oferind în special pachete cu alimente de bază şi apă.

De altfel, primul convoi cu ajutoare va pleca duminică, 12 februarie a.c., transportul conţinând produse oferite de agenţi economici care îşi desfăşoară activitatea pe raza Sectorului 4, de Edilul Sectorului 4 şi de funcţionarii Primăriei.

„Noi, cei din Sectorul 4, ne-am implicat şi în alte rânduri, în a-i ajuta pe cei care se confruntau cu situaţii dificile! Pentru că şi atunci ne-aţi sprijinit, vă rog pe dumneavostră, reprezentanţii Mass – Media, să popularizaţi şi acum acest mesaj, pentru ca să reuşim să ajutăm cât mai mult, iar oamenii aceia să ştie că nu sunt uitaţi de semenii lor sau singuri pe lume”, a declarat Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4.

Cookies