Se scumpesc micii de la Obor. Spuneți în gura mare, să afle marele necaz tot orașul

31 aug. 2021
566 afișări
Se scumpesc micii de la Obor. Spuneți în gura mare, să afle marele necaz tot orașul
Se scumpesc micii de la Obor. Spuneți în gura mare, să afle marele necaz tot orașul

Se scumpesc micii de la Obor. De mâine, 1 septembrie, faimoșii mititei de la Piața Obor vor avea un preț mai ridicat. Și nu, nu glumim cu lucrurile serioase. Cu lacrimi în ochi vă dăm vestea.

Se scumpesc micii de la Obor. Cu lacrimi în ochi vă dăm vestea majorării cu 30% chiar de miercuri, 1 septembrie 2021.

Se scumpesc micii de la Obor

Cunoscuta terasă din Piața Obor care vindea micii renumiți a făcut anunțul despre creșterea prețului cu 30 de procente. Afișul este pus chiar la intrarea în terasă.

Recomandăm și: Poftă bună…la vaccin. Mici gratis la Obor pentru cei ce se vaccineză

Începând de miercuri, 1 septembrie 2021, prețul unui mic va crește de la 3 lei la 4 lei.

Iată anunțul afișat de cunoscuta terasă din Piața Obor:

„Datorită scumpirilor din ultima vreme ne vedem obligați ca de la 1 septembrie să ridicăm prețul micului la 4 ron. Mulțumim de înțelegere, să auzim de bine”, potrivit antena3.ro.

Sursă foto: antena3.ro

Micii de la Obor au ajuns chiar și în New York Times. Jurnalista Susanne Fowler a vizitat România și nu putea să rateze faimoșii mititei. A ajuns acolo cu metroul, iar după ce a dat o raită prin piața de legume și fructe, s-a așezat la masă să încerce micii cu muștar picant și pâine.

Recomandăm și: Din năvod, în farfurie. Piaţa de peşte de la Obor. Milacop proaspăt la grătar şi tigaie picantă cu calamari, creveţi şi carne de midii în sos de roşii cu ardei iute

În luna iunie, campania de vaccinare împotriva coronavirusului s-a desfășurat chiar la Obor. Persoanele care au venit să se imunizeze au primit mici cu muștar și apă, gratis. Anunțul despre organizarea campaniei în celebra zonă din București a fost făcut chiar de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, pe pagina de Facebook.

Micii și apa au fost oferite de celebra terasă din Piața Obor.

„Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare”, a declarat la acea dată Radu Mihaiu.

Campania de vaccinare de la Obor a fost un real succes. Acolo s-au administrat serurile produse de Pfizer și Johnson&Johnson.

Cookies