Se schimbă stâlpişorii de pe bulevardul Magheru şi Bălcescu GALERIE FOTO

de:
19 oct. 2015
1 Afișari
Se schimbă stâlpişorii de pe bulevardul Magheru şi Bălcescu GALERIE FOTO

Noii stâlpişori, mai înalţi decât cei instalaţi temporar în primăvară, au fost montaţi, până acum, pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi pe o porţiune din bulevardul Magheru, până în dreptul hotelului Lido. Lucrările continuau luni după-amiază şi la porţiunea cuprinsă între hotelul Lido şi Piaţa Romană.

Administrația Străzilor a realizat, în primăvară, lucrări de reabilitare a trotuarelor de pe bulevardul Gheorghe Magheru. Vechiul asfalt a fost atunci îndepărtat și înlocuit cu un pavaj cu dale. Detalii, AICI.

În 2013, Administrația Străzilor a reabilitat trotuarul din Piața Romană, în zona stației de metrou și zona magazinului Eva. Atunci s-au montat stâlpi noi de iluminat, s-au schimbat dalele – pe anumite porţiuni s-au pus dale albe şi gri-, s-au plantat pomi, s-au amplasat jardiniere şi s-au montat mingi metalice, asemenea celor de pe trotuarul de la Piaţa Unirii, pentru a-i împiedica pe şoferi să pătrundă pe anumite porţiuni de pe trotuar. Și în zona magazinului Eva a fost schimbat pavajul de pe trotuar, au fost montate borduri noi, iar mobilierul urban și stâlpișorii împotriva parcării au fost schimbați. De asemenea, s-a amenajat și fântâna din dreptul blocului Eva și parcarea ce desparte spațiul pietonal în două pe aproape întreaga lungime a celor două bulevarde.

 


Cookies