Se schimbă iar directorul Metrorex. Șeful pus la metrou de PNL va fi revocat la nici două luni de la numire. Se întoarce Mariana Miclăuș?

06 ian. 2022
551 Afișari
Se schimbă iar directorul Metrorex. Șeful pus la metrou de PNL va fi revocat la nici două luni de la numire. Se întoarce Mariana Miclăuș?
Se schimbă iar directorul Metrorex. Șeful pus la metrou de PNL va fi revocat la nici două luni de la numire. Se întoarce Mariana Miclăuș| Sursă foto: Metrorex - Facebook

Directorul intermediar al Metrorex Laurențiu Gabriel Truşcă, ar putea fi înlocuit de Mariana Miclăuș. Aceasta a ocupat funcția de director general al societății Metrorex în trecut, iar acum ar putea fi repusă pe acest post.

Directorul general din perioada noiembrie 2029-iunie 2020, Mariana Miclăuș ar putea fi repusă în funcție. Această discuție a reprezentat un punct pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului de Administrație al Metrorex.

Mariana Miclăuș ar putea fi repusă în funcția de director general Metrorex

Consiliul de Administrație al Metrorex a anunțat că în timpul ședinței de azi, 6 ianuarie 2020 unul din punctele de pe ordinea de zi a fost repunerea în funcție a doamnei Mariana Miclăuș. Aceasta a ocupat funcția de director general al companiei din noiembrie 2019 până în iunie 2020.

Se schimbă iar directorul Metrorex. Șeful pus la metrou de PNL va fi revocat la nici două luni de la numire. Se întoarce Mariana Miclăuș | Sursă foto: Mariana Miclaus - Facebook
Se schimbă iar directorul Metrorex. Șeful pus la metrou de PNL va fi revocat la nici două luni de la numire. Se întoarce Mariana Miclăuș | Sursă foto: Mariana Miclaus – Facebook

Ministerul transporturilor a oferit noi informații după terminarea ședinței de azi. După cum se pare, cu toate că repunerea acesteia în funcția de director general era unul din subiectele de pe ordinea de zi discuțiile pe aceasta temă au fost amânate. Nu există informații care să indice cânt se vor relua.

Parcursul Marianei Miclăuș în cadrul societății Metrorex

Mariana Miclăuș a absolvit facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice București în anul 1989. Ea a ocupat numeroase funcții în cadrul companiei Metrorex chiar de dinainte de a absolvi facultatea. Activitatea ei în cadrul companiei a început în anul 1981.

Înainte de a fi numită în funcția de director general, aceasta a condus Serviciul Managementului Finanțărilor Externe. Ea a fost de asemenea prima femeie de a fost numită în funcția de director general al societății Metrorex de la înființare.

La opt luni de la momentul numirii în funcția de director general al Metrorex, aceasta a demisionat. Ministrul Lucian Bode i-a reproșat acesteia că nu a pus în funcțiune la data de 30 iunie 2020 Magistrala 5 a metroului. Dacă ar fi repusă în funcția aceasta l-ar înlocui de Laurențiu Gabriel Trușcă.

 

Cookies