Se schimbă graniţele sectoarelor din Bucureşti VEZI HARTA CU NOILE LIMITE

de:
21 iul. 2011
211 Afișari
Se schimbă graniţele sectoarelor din Bucureşti VEZI HARTA CU NOILE LIMITE

Prefectul de Bucureşti, Mihai Atănăsoiaei, Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, primarii sectoarelor 4, 5 şi 6 şi reprezentanţi din primăriile celorlalte trei sectoare s-au întrunit în data de 14 iulie pentru a rezolva o serie de probleme referitoare la departajarea teritoriilor pe care le gestionează.  Toate problemele ridicate de primarii de sector în cadrul Comisiei Muncipiului Bucureşti pentru delimitare cadastrală au fost rezolvate, astfel încât împărţirea Bucureştiului pe sectoare să nu mai ridice probleme administrative, nici pentru locuitori, nici pentru autorităţi, arată Prefectura Bucureşti, într-un comunicat transmis la solicitarea B365.ro.

Noile graniţe

În întâlnirea edililor s-a hotărât o reîmpărţire a Pieţei Unirii, astfel: cvartalul cuprins între Splaiul Independenţei, Bd. Unirii, Piaţa Operetei şi zona Piaţa Unirii la Nord de Bulevardul Unirii vor aparţine de Sectorul 5. În acest fel se rezolvă problema celor care aveau apartamentele împărţite între două sectoare, despre care B365. ro a scris încă din luna februarie.

În cazul Prelungirii Ghencea, imobilele cu faţa la Prelungirea Ghencea, între strada Braşov şi linia de centură, sunt acum la Sectorul 6, iar imobilele cu faţa la Prelungirea Ghencea, dar la Sud de aceasta, aparţin de Sectorul 5.

Stadionul Giuleşti, ca şi intersecţia dintre Calea Crângaşi şi Podul Grant rămân la Sectorul 6, cu toate că primarul Sectorului , Andrei Chiliman, a cerut ca acestea să fie incluse în Sectorul 1. În schimb, Chiliman a obţinut piaţa din faţa Teatrului Naţional, revendicată şi de Sectorul 3.

Citeşte şi Absurd în Bucureşti: dorm în acelaşi pat, dar în sectoare diferite. VEZI FOTO DOCUMENTE

Cookies