LA MINE-N CARTIER

Se ridică mașinile din Sectorul 4 al Capitalei. În ce parcări vor fi relocate autoturismele

Se ridică mașinile din Sectorul 4 al Capitalei, anunțul a fost făcut luni de Daniel Băluță. Edilul a spus în ce parcări vor fi relocate autoturismele, cum pot afla proprietarii unde este vehiculul, dar și cât costă recuperarea mașinii.

Se ridică mașinile din Sectorul 4 al Capitalei

În Sectorul 4 al Capitalei a început operațiunea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar. Sunt eliberate trotuarele, trecerile de pietoni, colțurile de stradă din intersecțiile cu vizibilitate redusă, intrările la spitale și alte instituții publice.

„Începem ridicarea mașinilor parcate neregulamentar și eliberăm astfel trotuarele, trecerile de pietoni, colțurile de stradă din intersecțiile cu vizibilitate redusă, precum și intrările la spitale și alte instituții publice.”, a anunțat Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook.

În ce parcări vor fi relocate autoturismele

Acțiunea de ridicare a mașinilor va fi coordonată de Poliția Locală și Direcția Mobilitate Urbană. Parcările în care autoturismele vor fi relocate:

  • Pridvorului (Palatul Copiilor),
  • Nițu Vasile (lângă depoul STB),
  • Olteniței nr. 9 (fostul sediu al Grădinii de Sud).

„Proprietarii mașinilor ridicate pot afla locația în care se află vehicul lor fie accesând site-ul mobilitateurbana4.ro, la secțiunea „verificare auto” sau telefonic la 021.9441.”, a declarat primarul Sectorului 4.

Cât costă ridicarea mașinii în Sectorul 4

Proprietarul va trebui să achite suma totală de 300 de lei, plus TVA (ridicare, transport, depozitare), valabilă în primele 24 de ore. În afara acestui interval, suma de plată va crește cu 50 de lei, plus TVA, pentru fiecare zi.

Cum se poate achita:

  • cash la aparatele de tip selfpay (un astfel de aparat va fi disponibil în fiecare dintre locațiile de depozitare) sau cu cardul bancar,
  • direct la operatorul prezent 24 de ore din 24 în locația de depozitare,
  • online prin intermediul site-ului mobilitateurbana4.ro.

Sursă foto: Captură ecran/ pagina de Facebook Daniel Băluță


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button