Se ridică maşinile abandonate în parcările din Sectorul 2

de:
14 nov. 2011
1 afișări
Se ridică maşinile abandonate în parcările din Sectorul 2

„Peste 50 de locuri de parcare din Capitală care sunt ocupate ilegal de autovehicule abandonate sau fără stăpân sunt vizate de Primăria Sectorului 2 care ridică în această perioadă toate caroseriile părăsite din cartierele Colentina, Pantelimon şi Mihai Bravu”, informează administraţia locală.

De la începutul anului în curs, Primăria Sectorului 2 a eliberat peste 250 de locuri de parcare ocupate ilegal de autovehicule abandonate sau fără stăpân, iar acţiunea va continua în perioada următoare pentru identificarea altor asemenea cazuri care pun în dificultate conducătorii auto din Capitală care nu au unde să-şi parcheze maşinile.

Prin eliberarea celor 250 de locuri de parcare ocupate de maşini părăsite şi construirea a 520 de locuri noi, administraţia locală va pune la dispoziţia bucureştenilor, anul acesta, 770 de locuri de parcare.

Recent, Primăria Sectorului 4 a anunţat că a dus la depozitul Remat 22 de autoturisme fără stăpân, abandonate pe spaţiul public.

În urmă cu aproximativ o lună, consilierii locali din Sectorul 1 al Capitalei au decis să vândă maşinile abandonate pe străzi şi în parcări, banii urmând să intre în bugetul administraţiei locale.

De asemenea, primarul Liviu Negoiţă, a scos la licitaţie serviciul de ridicare a rablelor din Sectorul 3, în luna iunie, pentru suma de 170.000 de lei (40.500 de euro) până la sfârşitul acestui an.

Cookies