ȘTIRI

Restricţii de trafic pe anumite porţiuni din Calea Victoriei şi Şos. Kiseleff, în weekend

Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret pune la dispozitia bucurestenilor dornici de miscare in aer liber Calea Victoriei între str. Doamnei și Splaiul Independenței și Șoseaua Kiseleff între Arcul de Triumf și P-ța Victoriei.

Astfel, în zilele de sambata 19 octombrie , sambata si duminica, 26 și 27 octombrie 2013, intre orele 9,00-18,00 traficul rutier va fi restrictionat pe traseul mentionat. In cadrul proiectului VIA SPORT sunt asteptati bicicliști, dar nu numai, proiectul fiind dedicat mișcării in general (plimbatul cu rolele, cărucioare pentru bebeluși, promenade).

Gândul şi Pro Sport au lansat, în urmă cu o săptămână, campania „BICICLEŞTI”, prin care au cerut public primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, să închidă în luna octombrie traficul auto de la Herăstrău, via Kiseleff, Calea Victoriei, până în Centrul Vechi. Mii de oameni s-au alăturat, prin mesaje de susţinere pe Facebook sau accesând aplicaţia disponibilă pe reţeaua de socializare. 

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în datele de 19,26,27.10.2013, în scopul desfăşurării în condiţii de securitate a manifestării „VIA SPORT” se vor realiza următoarele restricţii de circulaţie.
Şos. Kiseleff, între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei, inclusiv arterele care se intersectează cu aceasta în intervalul orar 09.00-18.00.
Calea Victoriei, între bd. Regina Elisabeta şi Splaiul Independenţei, inclusiv arterele care se intersectează cu aceasta, cu asigurarea traversării pentru autovehiculele dinspre str. Doamnei către str. Eforiei în intervalul orar 09.00-18.00.
Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu maximă atenţie în zonele de mai sus menţionate şi să respecte cu stricteţe semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere. 

Restricții de trafic, duminică, și între Arcul de Triumf și Charles de Gaulle

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în data de 20.10.2013, în scopul desfăşurării în condiţii de securitate a unei manifestări sportive ( Cros ) se vor realiza următoarele restricţii de circulaţie.

Bd. Constantin Prezan (ambele sensuri) între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Charles de Gaulle în intervalul orar 09.30 – 10.30.

Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu maximă atenţie în zonele de mai sus menţionate şi să respecte cu stricteţe semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button