Se repară trotuarele ciuruite din Piața Unirii. Prima zonă este cea de la Hanul lui Manuc

07 nov. 2022
2809 Afișari
Se repară trotuarele ciuruite din Piața Unirii. Prima zonă este cea de la Hanul lui Manuc
Se repară trotuarele ciuruite din Piața Unirii. Prima zonă este cea de la Hanul lui Manuc. Sursa foto: Facebook/ Nicorel Nicorescu

Încep lucrările de reparații pentru trotuarele din Piața Unirii, anunță Consilierul General al Capitalei, Nicorel Nicorescu. În același timp, continuă reparațiile începute în septembrie pentru Bd. Bălceascu – până la Universitate.

Se repară trotuarele ciuruite din Piața Unirii

Trotuarele din centrul Capitalei arată dezastruos, iar municipalitatea a început lucrări de reparații, astfel încât acestea să nu mai fie un pericol pentru bucureșteni.

Luni, 7 noiembrie, Consilierul General al Capitalei, Nicorel Nicorescu, a anunțat că încep lucrările de reparații ale trotuarelor din Piața Unirii.

Prima dată, echipele Administrației Străzilor București încep lucrările de reparații la trotuarul de pe strada Halelor, cel din zona Hanul lui Manuc. Acesta se află într-o stare dezastruoasă, reprezentând un adevărat pericol de accidentare.

Mai apoi, urmează să fie reparate și trotuarul din fața magazinului Unirea și trotuarul din lateralul magazinului, spre Piața Alba Iulia.

Nicorel Nicorel a atașat poze cu trotuarul din zona Bd. Bălcescu, după ce a fost reparat:

Sursa foto: Facebook/ Nicorel Nicorescu

„O problemă reală, nerezolvată de autorități”

Întreținerea și salubritatea (inclusiv spălatul) trotuarelor este în atribuția sectoarelor.

„În cazul de față sectorul 3 nu-și face treaba.
Aici este o problemă reală, nerezolvată de multe autorități de sector”, transmite Consilierul General într-o postare pe Facebook.

În zonele în care se desfășoară lucrări de utilitate publică/schimb de țevi sau conducte, municipalitatea va insista la companiile respective, astfel încât infrastrutura să fie adusă într-o stare inițială bună.

De asemenea, Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București va demara, în curând, lucrări de întreținere și reparații în Parcul Unirii.

Cookies