Se repară trotuare din București. Au început lucrările pe Bd. Gheorghe Magheru, iar în curând vor începe și în alte zone din centrul Capitalei

10 mart. 2023
946 Afișari
Se repară trotuare din București. Au început lucrările pe Bd. Gheorghe Magheru, iar în curând vor începe și în alte zone din centrul Capitalei
Se repară trotuare din București. Au început lucrările pe Bd. Gheorghe Magheru, iar în curând vor începe și în alte zone din centrul Capitalei. Sursa foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu

Viceprimarul Capitalei anunță că se repară mai multe trotuare din București, în special cele care necesită intervenții de urgență. În prezent, se lucrează pe Bd. Gheorghe Magheru, iar în perioada următoare vor fi refăcute alte trotuare din centrul Capitalei.

Totodată, PS1 urmează ca săptămâna viitoare să refacă și spațiile verzi din zona Magheru, spune Bujduveanu.

Se repară trotuare din București. Au început lucrările pe Bd. Gheorghe Magheru

Până în momentul în care se va atribui contractul de lucrări pentru anul 2023, viceprimarul Stelian Bujduveanu spune că a cerut Administrației Străzilor București să intervină, cu propriile echipe, pentru a repara trotuarele din Capitală, mai ales cele care au nevoie de intervenție urgentă.

Astfel, în prezent, echipele lucrează pe Bd. Gheorghe Magheru. Sunt realizate următoarele:

  • Este înlocuită piatra cubică aferentă trotuarelor;
  • Sunt înlocuiți stâlpii antiparcare, dar și bolarzii distruși de mașinile care au parcat neregulamentar de-a lungul timpului;
  • Este curățat mobilierul urban.

Totodată, săptămâna viitoare, Primăria Sectorului 1 ar urma să refacă spațiile verzi din zona Magheru.

De asemenea, săptămâna viitoare administrația locală a Sectorului 1 urmează să refacă spațiile verzi din această zonă, anunță Stelian Bujduveanu într-o postare pe pagina de Facebook.

În continuare, Poliția Locală a Capitalei va monitoriza și va aplica sancțiuni șoferilor care staționează neregulamentar, iar, ca măsură suplimentară, toate spațiile verzi de pe Bulevardul Gheorghe Magheru vor fi delimitate cu stâlpi și/sau bolarzi.

Vor fi refăcute și alte trotuare din centrul Capitalei

Viceprimarul anunță că, în perioada următoare, vor fi refăcute alte trotuare din centrul Bucureștiului. Sunt vizate cele de pe Strada Mihai Eminescu, Strada Polonă, Bulevardul Dacia și Calea Dorobanți.

În acest moment, sunt evaluate ofertele licitației privind lucrările de reparații carosabil și șosea. După finalizarea licitației, se vor relua lucrările în toate cele 6 sectoare din București, anunță Stelian Bujduveanu în aceeași postare publicată pe pagina de Facebook.

Cookies