Se reiau lucrările la patinoarul „Mihai Flamaropol” din București. Nicușor Dan: Am lansat în consultare de piață caietul de sarcini

21 feb. 2023
271 Afișari
Se reiau lucrările la patinoarul „Mihai Flamaropol” din București. Nicușor Dan: Am lansat în consultare de piață caietul de sarcini
Se reiau lucrările la patinoarul „Mihai Flamaropol” din București. Nicușor Dan: Am lansat în consultare de piață caietul de sarcini | Sursă foto: Agerpres

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că urmează să fie reluate lucrările la patinoarul artificial „Mihai Flamaropol”. Caietul de sarcini a fost lansat pentru consultare publică.

Nicușor Dan anunță că se reiau lucrările la patinoarul „Flamaropol”

Nicușor Dan a anunțat că se dorește reluare lucrărilor de modernizare și de refacere a patinoarului „Mihai Flamaropol”, singurul patinoar din Capitală la acest moment.

Astfel, prin punerea acestuia în funcțiune, Bucureștiul ar avea o arenă sportivă de nivel național și internațional unde oamenii să poată practica sporturi de iarnă.

Pentru realizarea acestui scop, edilul Capitalei a anunțat că a fost lansat, în consultare de piață, caietul de sarcini pentru continuarea lucrărilor.

Invit companiile interesate să vină cu observații și recomandări privind conținutul Caietului de sarcini, a transmis Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Primarul a informat și cum pot fi transmise observațiile și recomandările. Mai precis, cei interesați pot să le trimită la următoarele adrese de e-mail:

Data limită pentru transmiterea de observații și recomandări este 1 martie 2023.

Lucrările au fost sistate încă din 2019

Lucrările de modernizare și de refacere de la patinoarul „Flamaropol” au fost începute în anul 2016, iar în anul 2019 acestea au fost oprite. Sistarea a fost realizată din cauza unor întârzieri și a unor probleme de execuție.

Nicușor Dan transmite că până în anul 2019, potrivit estimărilor, a fost realizată 26% din întreaga lucrare. Acest procent reprezintă lucrările efectuate la structura de rezistență.

Patinoarul va fi format din două componente:

  • Centrul Multifuncțional Sportiv și de Agrement,
  • Arena Sportivă.

Astfel că, întreaga capacitate a patinoarului va fi de 4.424 de persoane.

Durata pentru acest proiect, după cum transmite Nicușor Dan, este de 24 de luni (de la data emiterii ordinului administrativ de începere).

Cei de doresc să consulte anunțul publicat pe platforma SEAP o pot face accesând ACEST link.

Cookies