GREEN CITY

Se reia programul de colectare GRATUITĂ a deşeurilor voluminoase, în Sectorul 2

Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, a anunţat că vine în sprijinul locuitorilor sectorului 2 care doresc să-și facă curățenie în case și informează că sâmbătă, 26 ianuarie 2019, pot depozita deșeuri voluminoase și DEE-uri în fața imobilelor de domiciliu de unde vor fi ridicate gratuit de către S.C. Supercom S.A. între orele 09.00 – 14.00.

Locuitorii sectorului 2 sunt invitaţi să depună în faţa imobilelor în care locuiesc toate aparatele şi echipamentele de care nu mai au nevoie, pentru a fi ridicate gratuit şi transportate la sediile de colectare ale societății de salubrizare.

În vederea bunei coordonări a activității, sectorul 2 a fost împărțit în 10 zone, unde, în intervalul orar 9.00 -14.00, echipajele Poliţiei Locale Sector 2 și S.C. Supercom S.A., sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, vor patrula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deșeurilor, ridicării și transportului acestora la centrele de colectare, informează administraţia locală într-un comunicat de presă remis la redacţie. 

Pentru detalii suplimentare referitoare la operațiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice, cetățenii se pot adresa SC Supercom SA la numărul de telefon 021.9654.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button