SMART CITY

Se reia distribuirea laptelui praf, în Sectorul 2

La nivelul Sectorului 2, necesarul de lapte praf aferent lunii aprilie 2013 ar fi trebuit să fie distribuit beneficiarilor începând cu data de 01.04.2013, însă acesta nu a fost asigurat Primăriei Sectorului 2 de către Direcţia de Sănătate
Publică a Municipiului Bucureşti decât începând cu data de 16.04.2013, informează administraţia locală într-un comunicat remis B365.ro. 
Astfel, cei aproximativ 120 de beneficiari, cu domiciliul pe raza Sectorului 2 se pot prezenta la sediul Centrului de Îngrijire şi Găzduire „Neghiniţă”, situat în Str. Traian nr. 144, Sector 2, pentru a ridica cutiile de lapte praf, acordate în mod gratuit acestora.
Urmare a „Subprogramului de profilaxie a distrofiei la copiii cu vârsta de 0-1 ani care nu beneficiază de lapte matern, prin administrare de lapte praf”, pentru beneficiarii domiciliaţi pe raza Sectorului 2, acesta se distribuie lunar de la
sediul Centrului de Îngrijire şi Găzduire „Neghiniţă” situat în Str. Traian nr. 144, Sector 2, fiind acordat copiilor, conform legislaţiei în vigoare doar pe criterii medicale.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button