Se refac aleile din fața Teatrului Național București. Când ar urma să fie gata lucrările

05 apr. 2023
358 Afișari
Se refac aleile din fața Teatrului Național București. Când ar urma să fie gata lucrările
Se refac aleile din fața Teatrului Național București. Când ar urma să fie gata lucrările. Sursa foto: Facebook/ Horia Tomescu

Primăria Capitalei, prin ALPAB, a semnat cu Trustul de Clădiri Metropolitane contractul de lucrări pentru aleile din fața Teatrului Național București, anunță viceprimarul Capitalei.

Se refac aleile din fața Teatrului Național București

Refacem spațiul verde din fața Teatrului Național București, spune Horia Tomescu într-o postare pe pagina de Facebook.

Sursa foto: Facebook/ Horia Tomescu
Sursa foto: Facebook/ Horia Tomescu

Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) a semnat cu Trustul de Clădiri Metropolitane contractul aferent lucrărilor de reparații la aleile din fața Teatrului Național București.

Valoarea totală a contractului este de 305.000 lei, iar lucrările ar urma să fie finalizate în aproximativ două luni, la data de 1 iunie 2023, anunță viceprimarul Capitalei.

Finalizarea acestor lucrari este preconizată pentru data de 1 iunie 2023.

Horia Tomescu declară că o să urmărească personal aceste lucrări, astfel încât să respecte toate cerințele tehnice:

Urmăresc personal ca lucrările să respecte toate cerințele tehnice și să avem în acest loc emblematic al Bucureștiului, alei și mobilier urban de calitate și un spațiu verde reprezentativ pentru inima unei capitale europene.

Anul trecut, în luna septembrie, au demarat reamenajările spațiului din fața TNB. La acea vreme, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, declara că lucrările de reamenajare au început prin curățarea peluzelor și pregătirea terenului respectiv.

După curățenie urmează amenajarea peisagistică. Tot anul trecut, Nicușor Dan a transmis care sunt următoarele îmbunătățiri ce vor fi demarate de ALPAB: vor fi reparate aleile deteriorate și va fi înlocuit mobilierul urban din zonă.

Vă asigur că depunem toate eforturile pentru ca efectele secetei să fie înlăturate în cel mai scurt timp, iar spațiul din fața TNB, pe care cu toții îl îndrăgim, să fie din nou o atracție pentru bucureșteni, a transmis primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Cookies