BAZAR

Se redeschide sezonul plimbărilor cu vaporaşul pe lacul Herăstrău.Când se pot face plimbări GRATUITE

PAŞTI 2014. Activitatea de agrement se va desfasura in intervalul orar 10-19.

Duminica, 20 aprilie, vor functiona un numar de 5 nave cu o capacitate totala de 330 locuri. Plimbarile si traversarile cu vaporasele vor fi gratuite in prima zi de Paste.

Imbarcarile pentru plimbarile si traversarile cu vaporasul se vor face de la Debarcaderul central Herastrau (zona pavilionului H), locatie de unde se pot inchiria barci si hidrobiciclete.

PAŞTI 2014. Cum vor circula autobuzele şi tramvaiele RATB în noaptea de Înviere. 

PAŞTI 2014. In aceasta perioada, pana pe data de 21 aprilie, Primaria Municipiului Bucuresti prin Creart, Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza in Parcul Cismigiu cea de-a V-a editie a evenimentului cultural „Traditii si Flori de Sarbatori”.

PAŞTI 2014. Evenimentul reuneste mesteri populari si artisti din diferite zone ale tarii, iar bucurestenii pot participa la diverse activitati interactive, prin intermediul carora se pot intalni cu datinile, traditiile si obiceiurile specifice sarbatorilor de Florii si de Paste. Nu vor lipsi spectacolele de teatru, muzica de promenada, Atelierele de creatie, produsele traditionale si bucatele romanesti. 
Accesul vizitatorilor este liber.

CITEŞTE ŞI PAŞTI 2014. Măsuri speciale de ordine publică pe străzile Capitalei, de sărbătorile de Paşti. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button