Se redeschide circulația pe Transfăgărășan. Traficul va fi permis doar ziua, pericol mare de urși

28 iun. 2021
360 Afișari
Se redeschide circulația pe Transfăgărășan. Traficul va fi permis doar ziua, pericol mare de urși

De miercuri, 30 iunie, începând cu ora 8.00, se redeschide circulația pe Transfăgărășan. Totuși, CNAIR avertizează că în zonă sunt foarte mulți urși.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că miercuri, începând cu ora 8.00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 7.00 – 21.00.

Traficul va fi permis doar ziua

Traficul va fi permis doar ziua, iar șoferii sunt avertizați că în zonă sunt mulți urși. Circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții, între orele 21.00 – 7.00.

Șoferii sunt invitați să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

De asemenea, cei ce tranzitează acest sector de drum sunt avertizați că, în ultima perioadă, a fost semnalată prezența urșilor în apropierea șoselei: „îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora”.

Cookies