Se redeschide cinematograful unui mall din Sectorul 2 al Capitalei. Ce filme poți viziona weekendul acesta

27 mai 2021
86 Afișari
Se redeschide cinematograful unui mall din Sectorul 2 al Capitalei. Ce filme poți viziona weekendul acesta

Se redeschide cinematograful unui mall din Sectorul 2 al Capitalei. Iată ce filme poți viziona weekendul acesta.

Se redeschide cinematograful unui mall din Sectorul 2 al Capitalei

Cinemax România urmează să-și redeschidă cinematograful din Veranda Mall pe 28 mai, pe măsură ce industria revine la normal după o serie epuizantă de blocaje cauzate de pandemie. Oferind o experiență maximă de film, operatorul știe că cinefilii sunt cu adevărat încântați să se întoarcă la cinematograf, estimând un nivel de rezervare de bilete deja mai mare decât în ​​2020, odată cu anunțul redeschiderii activității cinematografice.

„Suntem mai mult decât fericiți să-i invităm pe spectatori să se bucure de filmele lor preferate pe marile ecrane din cinematograful nostru de la Veranda Mall, pe care îl redeschidem pe 28 mai. Începând cu prima jumătate a lunii iunie, fanii filmelor vor avea la dispoziție și meniul restaurantului. În plus, la CINEMAX România, principala noastră prioritate rămâne siguranța clienților și a angajaților noștri și, bineînțeles, vom respecta toate instrucțiunile și reglementările autorităților locale precum și procedurile și reglementările actuale ale guvernului. ” a spus Tomas Drobny, CEO Cinemax.

Operatorul de cinema anunță, de asemenea, o mulțime de filme în programul său din acest weekend, după ce nu a avut proiecții timp de aproape șapte luni. Mai jos, trecem în revistă modul în care se va desfășura activitatea începând cu acest weekend.

Ce filme poți viziona weekendul acesta

Vineri, 28 mai, cinefilii vor fi întâmpinați cu proiecții noi și filme premiate cu Oscar, precum „Nomadland” și „Another Round”, urmate în următoarele săptămâni de „Fast & Furious 9”, „The Conjuring: The Devil Made Me” Do It ”,„ A Quiet Place Part II”și „Cruella”, doar pentru a menționa câteva.

Și pentru că ziua liberă de 1 iunie este aproape, cinematograful a pregătit o serie de evenimente dedicate familiilor și copiilor. În perioada 1-6 iunie, cu fiecare bilet pentru copii achiziționat la cinematograf, se va primi popcorn gratuit, iar programul pentru copii va fi deschis de proiecția filmului ‘Tom & Jerry’, perfect pentru sala specială pentru copii din cadrul Cinemax.

În ceea ce privește măsurile de siguranță, cinematograful încurajează și promovează menținerea igienei mâinilor și a măștii pe parcursul vizionării filmelor, cu excepția cazului în care spectatorii se bucură de gustările lor. Cinemax România încurajează să cumpărați online bilete în avans, deoarece numărul locurilor este limitat. Toate locurile din sălile de cinema vor fi distanțate fizic și pentru mai multe informații pe care cei interesați le pot scrie :www.cine-max.ro/ [email protected].

Cookies