SE REDESCHID toate locurile de joacă pentru copii din Sectorul 6. ANUNŢUL primarului Mutu

de:
07 sept. 2020
9 Afișari
SE REDESCHID toate locurile de joacă pentru copii din Sectorul 6. ANUNŢUL primarului Mutu

REDESCHIDERE LOCURI DE JOACĂ COPII. „În cadrul hotărârii de Comitet Local pentru Situaţii de Urgenţă, de săptămâna trecută, s-a luat decizia ca toate locurile de joacă să fie funcţionale, să fie dezinfectate de două ori pe zi, astfel încât copiii care le accesează să fie în siguranţă”, a declarat edilul Sectorului 6, Gabriel Mutu, în cadrul intervenţiei la „Ora primarului”, unde a precizat că procedurile de dezinfecţie vor fi efectuate de două ori pe zi, in intervalul 5-8 dimineaţa, respectiv 14-17 după-amiaza. 

Citeşte şi REDESCHIDERE LOCURI DE JOACĂ.Pimarul Mutu cere Guvernului REDESCHIDEREA locurilor de joacă Sector 6

REDESCHIDERE LOCURI DE JOACĂ. Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, face un apel către autoritățile centrale pentru a permite redeschiderea locurilor de joacă pentrui copii. Într-un material video adresat Guvernului Orban, edilul susține că autoritatea locală a făcut demersurile necesare pentru a gestiona corect problemele din perioada pandemiei, astfel că solicită redeschiderea locurilor de joacă pentru cei mici. Detalii, AICI. 

După cum a precizat primarul Mutu, dezinfecţia la locurile de joacă pentru copii se va realiza începând cu parcurile mari din Sectorul 6, care au fost toate modernizate, şi continuând cu toate celelalte locuri de joacă din proximitatea blocurilor de locuinţe. 

„Mâine (n.r. – marţi, 8 septembrie 2020) să avem toate locurile de joacă funcţionale. Am considerat că este obligatoriu ca autoritatea locală să asigure confortul necesar tuturor copiilor şi să nu mai vedem copii care se joacă pe trotuare, fiind expuşi la accidente sau în curţile blocurilor, fără a exista niiun fel de posibilitatea de a interveni din punct de vedere al igienizării şi dezinfectării spaţiilor respective. Dragi copii, dragi părinţi, veţi avea posibilitatea, începând cu ziua de mâine, să accesaţi locurile de joacă din Sectorul 6 care au fost modernizate, care au fost dotate cu echipamente de ultimă generaţie şi sper că vă veţi bucura de tot ce veţi întâlni în aceste locuri de joacă”, a explicat Mutu. 

CITEȘTE ȘI Sector 6: Locurile de joacă dezinfectate în 6 etape cu jet de apă sub presiune la 140 grade VIDEO

REDESCHIDERE LOCURI DE JOACĂ. Pentru prevenirea și diminuarea riscurilor de contaminare cu Coronavirus (COVID-19), primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, anunţă că au fost sporite măsurile de siguranță a cetățenilor, inclusiv prin efectuarea operațiunilor de dezinfecție a tuturor locurilor de joacă aflate în administrare. Amănunte, aici. 

Acţiunile de dezinfecţie se realizează în şase etape, cu jet de apă sub presiune, la temperaturi de 140 de grade Celsius, atât pe echipamentele de joacă, cât şi pe suprafețele antitraumă.

REDESCHIDERE LOCURI DE JOACĂ.Printr-un clip video realizat de Primăria Sector 6, sunt detaliaţi paşii necesari pentru curăţarea şi dezinfectarea eficientă a locurilor de joacă din sector:

etapa 1: prespălare

etapa 2: îndepărtare graffiti

etapa 3: hidrocurăţare cu jet de apă sub presiune de 300 bari la temperaturi de 140 grade Celsius

etapa 4: spălare cu detergent profesional

etapa 5:  hidrocurăţare

etapa 6: aplicarea dezinfectant. 

Cookies