ESENTIAL

SE REDESCHID PARCURILE, grădinile publice și locurile de relaxare, din 15 mai. ANUNȚ OFICIAL

„De vineri, 15 mai, se deschid toate parcurile, gradinile publice – inclusiv gradina zoologica -, si cimitirele din Capitala. Primaria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost si votat, in cadrul sedintei de azi a Comitetului municipal pentru situatii speciale de urgenta.

Le multumim tuturor colegilor din prefectura, primarii de sector, politie, jandarmerie, ambulanta si celelalte institutii deconcentrate, membre ale acestui for.

Rugamintea catre toti cetatenii este sa evite zonele aglomerate, sa pastreze distanta sociala, sa se spele des pe maini si sa se dezinfecteze.

Multa sanatate!”, a transmis primarul Gabriela Firea, pe pagina personală de facebook. 

VEZI AICI LISTA Primelor parcuri REDESCHISE în București, de sâmbătă – 9 mai 2020

Oficialii administrației locale spun că au luat decizia de a redeschide marile parcuri de pe raza Sectorului 2 pentru a veni în întâmpinarea nevoilor locuitorilor care vor să facă mișcare în aer, în siguranță. 

„Am luat decizia deschiderii parcurilor mari din sectorul 2 pentru că în ultimele săptămâni am văzut foarte mulți locuitori ai sectorului alergând sau desfășurând activități sportive, permise de ordonanțele militare, printre mașini, pe lângă parcuri sau în zone improvizate. Atât timp cât ne este permisă activitatea fizică, aceasta trebuie făcută în siguranță și în proximitatea locuinței, iar în sectorul 2 avem foarte multe parcuri pregătite pentru cetățeni”, anunță viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu care a adăugat că „Mai mult, aceste parcuri sunt de trecere, deci vom facilita deplasarea locuitorilor sectorului 2 și vom scurta perioada pe care aceștia o petrec pe drum, ocolind aceste parcuri mari”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button