VREMEA

Se răcește vremea la București – prognoza meteo pe trei zile

Miercuri, trecător cad averse, dar fără vânt prea puternic. Temperatura la amiază, în scădere faţă de ziua anterioară, va fi de aproximativ 28 de grade, exact valoarea normala pentru sfârşit de iunie.

Joi, rămâne vreme instabilă, cu averse din când în când şi cu temperaturi uşor mai mici decât ar fi normal la sfârşitul primei luni de vară, aproximativ 25 de grade se adună în termometre până la amiază, conform România tv.

Vineri ploile cu descărcari electrice şi vânt agitat, posibil şi grindina, preferă nordul, centrul şi estul ţării, dar nu ocolesc nici zonele montane. În celelalte regiuni soarele împarte cerul cu norii şi astfel de fenomene îşi fac apariţia doar pe alocuri. Temperaturile zilei pornesc de la 20 de grade în nordul Moldovei şi ating 29 de grade în Dobrogea.

În Capitală vineri vom avea parte şi de soare, dar din când în când se mai adună norii şi sunt posibile câteva ploi slabe, de scurtă durată. Vântul însă nu dă semne de agitaţie, iar peste zi se adună în termometre 27…28 de grade.

Sâmbătă ploile se mai răresc, doar pe alocuri la munte şi în sud-vest şi numai izolat în restul ţării mai cad câteva averse însoţite de descărcări electrice. Iar la pranz termometrele indică temperaturi normale pentru data din calendar, între 21 şi 30 de grade la scara întregii ţări. Şi nici în următoarele zile nu se anunţa vreo schimbare în regimul termic, însă ploile îşi fac apariţia, local şi temporar, în cea mai mare parte a ţării.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button