ARHIVA B365

Se pun în vânzare biletele pentru finala Ligii Europa de la Bucureşti. VEZI CÂT COSTĂ

La meciul de finală a Ligii Europa, programat să se desfăşoare pe 9 mai, pe Arena Naţională, suporterii români vor avea disponibile 20.000 de locuri pe stadion, a anunţat directorul departamentului de competiţii al UEFA, Michael Heselschwerdt.

Conform sursei citate, preţul biletelor va fi cuprins între 100 şi 500 de lei. Tichetele vor fi împărţite în patru categorii, astfel că cel mai ieftin tichet de intrare disponibil va costa 100 de lei, la categoria a patra. La categoria a treia un tichet va putea fi achiziţionat cu 150 de lei, la categoria a doua, 250 de lei, în timp ce la categoria I acesta va costa 500 de lei.

Potrivit lui Michael Heselschwerdt biletele vor fi puse în vânzare, începând de luni – 28 noiembrie, ora 12.00 până pe data de 18 decembrie 2011.

Tichetele de acces la finală se vor comercializa exclusiv pe site-ul oficial al FRF, www.frf.ro. Pentru persoanele din afara României, tichetele vor fi comercializate în perioada 24 februarie – 20 martie.

Tot ieri, Michael Heselschwerdt, a lansat loga-ul finalei Legii Europa de la Bucureşti, eveniment la care au participat Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Dorinel Munteanu sau Bogdan Stelea, alături de preşedinţi de cluburi şi antrenori.

De asemenea, la eveniment a fost prezent şi ambasadorul finalei, Miodrag Belodedici, dar şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sportşi Tineret, Doina Melinte.

În filmul de prezentare al logo-ului, care a avut inclus obiective turistice din Bucureşti, s-a insistat pe imaginile vechiului stadion, demolarea acestuia şi construiea celui nou. Logo-ul conţine sigla Ligii Europa deasupra, iar la mijloc scrie FINAL BUCHAREST 2012.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button