Se pun iar oale pe foc în „Bucătăria Ham-Ham”. Andi Moisescu și iubitorii de căței fac „Tocăniță pentru toți Bobiță”, la Adăpostul Speranța din Popești-Leordeni

25 iun. 2024
6770 afișări
Se pun iar oale pe foc în
Se pun iar oale pe foc în "Bucătăria Ham-Ham". Andi Moisescu și iubitorii de căței fac „Tocăniță pentru toți Bobiță”, la Adăpostul Speranța din Popești-Leordeni. Sursa foto: Adăpostul Speranța/Facebook

Joi, 27 iunie, la Adăpostul Speranța are loc o nouă ediție a seriei „Tocăniță pentru toți Bobiță”. Pentru cei 500 de căței din adăpost vor găti Andi Moisescu, dar și alți voluntari.

Evenimentul se desfășoară în prima parte a zilei și sunt invitați toți cei care își doresc să adopte un cățel sau cei care vor să dea o mână de ajutor.

„Tocăniță pentru toți Bobiță”, joi, la Adăpostul Speranța

Andi Moisescu va găti pentru câinii Adăpostului Speranța alături de voluntarii Kaufland România, anunță Fundația Adăpostul Speranța într-un comunicat.

„Tocăniță pentru toți Bobiță” este o serie de evenimente caritabile organizate la Adăpostul Speranța, iar joi, 27 iunie 2024, are loc o nouă ediție.

Andi Moisescu, ajutat de voluntari, gătește pentru cei 500 de căței din adăpost. Kaufland România se alătură cu donații de alimente și alte produse.

Evenimentul are loc între orele 09:30 – 13:00 și este deschis publicului larg.

Sunt așteptați să i se alăture lui Andi Moisescu și celorlalți prieteni ai animalelor toți cei care își doresc să adopte un câine sau să își dedice câteva ore făcând voluntariat în folosul câinilor din adăpost, transmit organizatorii.

Vor fi servite peste 500 de porții de mâncare gătită, iar cei care participă la eveniment pot lua parte la diferite activități prin care vor putea interacționa cu blănoșii.

Acesta este primul eveniment din cadrul parteneriatului prin care Kaufland România se alătură Fundației Adăpostul Speranța.

Prin intermediul seriei „Tocăniță pentru toți Bobiță”, Adăpostul Speranța își propune să aducă oamenii mai aproape de animale și să contribuie la dezvoltarea unei societăți pet-friendly, în care animalele sunt respectate.

Până acum, la acest eveniment au mai participat: MM Stoica, Marian Drăgulescu, Helmuth Duckadam și Ana-Maria Brânză, dar și actrița Carmen Tănase, Silviu Iliuță, Claudiu Cîrțână, Codruț Kegheș „Dezbrăcatu”, clubul Moto Soul Sisters și Virgil Ianțu.

Adăpostul Speranța se află în Popești-Leordeni și găzduiește căței salvați de pe străzi, care mai apoi sunt tratați, sterilizați și microcipați. Aici, blănoșii au parte de un mediu prietenos, cu acces la locuri de joacă, la spa și la alte facilități din adăpost, până când își găsesc o familie potrivită.

Dincolo de o masă caldă, câinii din Adăpostul Speranța au nevoie de familii.

AICI găsiți detalii despre adopție (inclusiv adopție la distanță), voluntariat și donații.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies