Se proiectează o nouă parcare în Sectorul 6. Va avea locuri pentru biciclete și motociclete și va fi pe Bulevardul Iuliu Maniu

17 feb. 2023
8932 Afișari
Se proiectează o nouă parcare în Sectorul 6. Va avea locuri pentru biciclete și motociclete și va fi pe Bulevardul Iuliu Maniu
Se proiectează o nouă parcare în Sectorul 6. Va avea locuri pentru biciclete și motociclete și va fi pe Bulevardul Iuliu Maniu | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 6

Primăria anunță că a început proiectarea pentru o nouă parcare supraetajată în Sectorul 6, care se va alfa pe Bulevardul Iuliu Maniu numărul 53-55 A. 

Parcare supraetajată pe Bulevardul Iuliu Maniu

Administrația publică a anunțat, printr-o postare făcută pe pagina de Facebook, că se află în stadiul de proiectare pentru parcarea supraetajată de la Lujerului.

Astfel că, în perioada următoare PS6 dorește să termine lucrările de deviere a rețelei de distribuție ce au fost începute în 2022. 

Ulterior, Primăria dorește să demareze execuția propriu-zisă a lucrărilor pentru realizarea parcajului. Pentru realizarea acestui proiect, din bugetul Sectorului 6 a fost alocată suma de 10 milioane de lei. 

Continuăm și cu crearea de noi locuri de parcare la sol. În ultimii doi ani, am înființat de la zero aproape 5.000 de spații, am reabilitat și retrasat alte 20.000 de locuri, a transmis PS6.

Te-ar mai putea interesa și:

Vor exista locuri pentru mașini, biciclete și motociclete

Primăria Sectorului 6 a informat și care va fi numărul de locuri ce vor fi disponibile în cadrul acestei noi parcări pe care dorește să o realizeze pe Bulevardul Iuliu Maniu

Aici vor putea fi lăsate atât mașinile, cât și bicicletele sau motocicletele. De asemenea, administrația publică a informat că vor fi create și locuri speciale pentru persoanele cu dizabilități. 

În total, parcajul va dispune de 250 de locuri. Iată cu vor fi împărțite acestea:

  • 200 de locuri pentru mașini,
  • 10 locuri pentru mașinile persoanelor cu dizabilități,
  • 24 de locuri pentru biciclete,
  • 16 locuri pentru motociclete.

Construcția va dispune de: demisol, parter, două etaje și terasa circulabilă

Pe lângă asta, primăria a informat că are în plan să realizeze alte două parcări noi. Prima dintre acestea va fi semi îngropată și va dispune de  204 locuri. Cea de-a doua va fi subterană și va avea 77 de locuri.

Cookies